Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort

1.115,71 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort

  • Dimension: 24 - 36 mm
  • Maksimal dækstørrelse: 25 - 28 mm
  • Smedet aluminium
  • Sort anodiseret TT
  • Varmebehandlede specialstålskafter
  • bremse med orbital justering
  • Skruer og møtrikker i rustfrit stål

Beskrivelse

Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort er en fantastisk bremse til cyklister, der ønsker en pålidelig og effektiv bremse til deres cykel. Denne bremse er designet til at passe til fælge med en dimension på 24-36 mm og en maksimal dækstørrelse på 25-28 mm.

Bremsen er lavet af smedet aluminium og har en sort anodiseret TT, der giver den et flot og stilfuldt udseende. De varmebehandlede specialstålskafter sikrer, at bremsen er stærk og holdbar, og den har en orbital justering, der gør det nemt at justere bremsen efter behov.

Skruer og møtrikker i rustfrit stål sikrer, at bremsen er modstandsdygtig over for korrosion og rust, og den er nem at installere på din cykel. Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv bremse til din cykel, er Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort et godt valg.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fælgbremser

Kunder, der købte Miche Direct Mount Fælgbremse DX2 - Sort købte også

Nyligt viste produkter