Miche Cross Bremse Kulstof - Sort

1.852,08 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Cross Bremse Kulstof - Sort

  • Kulfiber arme
  • Materiale: Aluminium 7075 - T6 anodiseret og forkromet rustfrit stål
  • Vægt: 216g
  • Bremsesystem: cantilever
  • Længde på bremseklodsgummi: 53,5 mm
  • Bremseklods gummibredde: 10,7 mm

Beskrivelse

Denne Miche Cross Bremse Kulstof - Sort er en fantastisk bremse til din cykel. Den er lavet med kulfiber arme, som gør den let og holdbar. Bremseklodsgummiet er 53,5 mm langt og 10,7 mm bredt, hvilket giver en god bremseeffekt og sikkerhed på dine cykelture.

Materialet er lavet af aluminium 7075 - T6, som er anodiseret og forkromet rustfrit stål. Dette gør bremserne modstandsdygtige over for rust og korrosion, hvilket forlænger levetiden på produktet.

Med en vægt på kun 216g er denne bremse let og nem at montere på din cykel. Bremsesystemet er cantilever, som giver en god bremseeffekt og kontrol på din cykel. Hvis du vil have en pålidelig og holdbar bremse til din cykel, så er denne Miche Cross Bremse Kulstof - Sort et godt valg.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Cross Bremse Kulstof - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Bremser

Kunder, der købte Miche Cross Bremse Kulstof - Sort købte også

Nyligt viste produkter