Miche Compact Eksternt Klinge BCD 110mm 42T - Sort

528,10 kr 356,66 kr

Du redder 32% (-1.275,18 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Compact Eksternt Klinge BCD 110mm 42T - Sort

  • Materiale: 7075-T6 aluminium og TT Black Anodized
  • 9/10 hastighedskompatibel
  • Tænder: 42t.
  • Vægt: 34g.
  • Tykkelse: 4mm
  • Kompatibel med BCD 110

Beskrivelse

Denne Miche Compact Eksternt Klinge BCD 110mm 42T - Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Den er lavet af 7075-T6 aluminium og TT Black Anodized, hvilket gør den både holdbar og stilfuld.

Denne klinge er kompatibel med 9/10 hastigheder og har 42 tænder. Den vejer kun 34g og har en tykkelse på 4mm, hvilket gør den let og nem at installere på din cykel.

Denne klinge er også kompatibel med BCD 110, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til enhver cykel. Med dens holdbarhed og stilfulde design er denne klinge et must-have for enhver cykelentusiast.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Compact Eksternt Klinge BCD 110mm 42T - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Compact Eksternt Klinge BCD 110mm 42T - Sort købte også

Nyligt viste produkter