Miche Campagnolo Tandhjul Medium 9/10S - Sølv

59,50 kr 44,55 kr

Du redder 25% (-111,20 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Campagnolo Tandhjul Medium 9/10S - Sølv

  • Skinnende krom stål mellemliggende tandhjul
  • 9/10 hastighedskompatibel
  • Tænder:13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
  • Kompatibel: Campagnolo

Beskrivelse

Det skinnende kromstål mellemliggende tandhjul fra Miche Campagnolo er en pålidelig og holdbar løsning til din cykel. Dette tandhjul er kompatibelt med 9/10 hastigheder og er designet til at give dig en jævn og effektiv kørsel.

Tandhjulet har en række tænder fra 13 til 27, hvilket giver dig mulighed for at justere din gearing efter dine præferencer og terræn. Det er også kompatibelt med Campagnolo, så du kan være sikker på, at det vil passe perfekt til din cykel.

Med dette tandhjul kan du forbedre din cykels ydeevne og nyde en mere behagelig og effektiv kørsel. Det er en pålidelig og holdbar løsning, der vil vare i mange år fremover.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Campagnolo Tandhjul Medium 9/10S - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tandhjul

Kunder, der købte Miche Campagnolo Tandhjul Medium 9/10S - Sølv købte også

Nyligt viste produkter