Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort

  • Materiale: 7075 T6 Aluminium
  • CR-MO stål
  • Vægt: 102g
  • 11S kompatibilitet
  • Skaft diameter 17mm
  • Kompatibilitet til MICHE 977/966 / XM50 / XM40 hjul

Beskrivelse

Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Denne friløbskrop er lavet af 7075 T6 aluminium og CR-MO stål, hvilket gør den både holdbar og let. Med en vægt på kun 102g vil denne friløbskrop ikke tilføje unødvendig vægt til din cykel.

Denne friløbskrop er kompatibel med 11S og har en skaft diameter på 17mm. Den er også kompatibel med MICHE 977/966 / XM50 / XM40 hjul, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din cykel.

Med sin sorte farve vil denne friløbskrop se godt ud på enhver cykel og tilføje et strejf af stil. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar friløbskrop, er Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort det perfekte valg for dig.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche 970 Friløbskrop til XD 11S - Sort købte også

Nyligt viste produkter