M-Wave engelsk Krankboks 107,5mm

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer M-Wave engelsk Krankboks 107,5mm

  • Forseglede patronlejer.
  • 68 mm skalbredde.
  • BC 1,37 "x 24T.
  • Størrelse: 107,5 mm.

Beskrivelse

Krankboks er en meget vigtig del af en cykel. Det er placeret i undersiden af ​​rammen og er en af ​​de dele, der er ansvarlige for cykelens trækkraft, da det understøtter kraften, mens du træder i pedalerne. Det er her, du forbinder krumtapene og bagefter kædehjulet og pedalerne.

Denne bundkonsol til engelsk eller BSA hører til JIS-standarden, den er 107,5 millimeter lang den har forseglede lejer. BSA eller engelske krankboks bruges generelt til moderne cykler. Dette er den valgte bundkonsol, hvis kranksæt på din cykel fortæller dig at kombinere den med en 107,5 mm krankboks. På denne måde sikrer du den perfekte kædetilpasning af din cykel.

Om M-Wave

M-Wave blev skabt i 2002 af Benno Messingschlager, men hans families forhold til cykler startede for længe siden. Faktisk har Benno et stort kendskab til cykelsektoren takket være sin families arv på mere end 90 år i cykelbranchen. Med al den erfaring og mange års erfaring med at se trends komme og gå, indså Benno, at der er to betingelser, der altid forbliver: kunder søger kvalitet, og de vil have det til en rimelig pris. Nu og for et århundrede siden. Så han skabte M-Wave som en fuld servicelinje af cykeldele og tilbehør.

Efter mange års praktisk brug blev en høj standard for kvalitetskontrol for deres produkter udviklet og designet i Tyskland er M-Wave blevet et mærke, der tilfredsstiller de mest krævende cyklister. De mennesker, der leder efter produkter med et flot udseende, en fantastisk ydeevne og naturligvis til en rimelig pris. Deres produkter er teknisk sofistikerede takket være at kombinere kvalitetsmaterialer med innovative løsninger. De kan tilfredsstille enhver cyklist med det omfattende udvalg af komponenter og tilbehør.

Evalueringer M-Wave engelsk Krankboks 107,5mm

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Krankbokse

Kunder, der købte M-Wave engelsk Krankboks 107,5mm købte også

Nyligt viste produkter