M-WAVE BA Pet kurv

891,82 kr 594,30 kr

Du redder 33% (-2.212,97 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer M-WAVE BA Pet kurv

  • Med låg af ståltråd
  • Værktøjsløs montering
  • Til forreste eller bageste holderbeslag
  • Indeholder to beslag til montering foran eller bagpå
  • Til transport af kæledyr
  • Størrelse 43,5 x 31 x 22 / 16,5 mm
  • maks. belastning 15 kg

Beskrivelse

Praktisk håndlavet kurv til cykelholderen foran eller bagpå. Med låg i ståltråd. Tag din lille ledsager med dig på en cykeltur med denne kurvkurv.

Om M-Wave

M-Wave blev skabt i 2002 af Benno Messingschlager, men hans families forhold til cykler startede for længe siden. Faktisk har Benno et stort kendskab til cykelsektoren takket være sin families arv på mere end 90 år i cykelbranchen. Med al den erfaring og mange års erfaring med at se trends komme og gå, indså Benno, at der er to betingelser, der altid forbliver: kunder søger kvalitet, og de vil have det til en rimelig pris. Nu og for et århundrede siden. Så han skabte M-Wave som en fuld servicelinje af cykeldele og tilbehør.

Efter mange års praktisk brug blev en høj standard for kvalitetskontrol for deres produkter udviklet og designet i Tyskland er M-Wave blevet et mærke, der tilfredsstiller de mest krævende cyklister. De mennesker, der leder efter produkter med et flot udseende, en fantastisk ydeevne og naturligvis til en rimelig pris. Deres produkter er teknisk sofistikerede takket være at kombinere kvalitetsmaterialer med innovative løsninger. De kan tilfredsstille enhver cyklist med det omfattende udvalg af komponenter og tilbehør.

Evalueringer M-WAVE BA Pet kurv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelkurve

Kunder, der købte M-WAVE BA Pet kurv købte også

Nyligt viste produkter