• Extra12

M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og klo - guld

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og klo - guld

  • Materiel tapa: Aluminio anodizado.
  • Tornillo de acero.
  • Incluye tapa, tornillo y araña.
  • Para potencias de 1 1/8 ”.
  • Logo M-Wave gravado en láser.
  • Farve: Oro / Naranja.

Beskrivelse

Hvis du vil give din cykel et godt strejf, og du kan lide at tage sig af alle detaljer, er denne anodiserede aluminiums-headsethætte fra M-Wave perfekt til dig. Den fås i flere farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din cykel.
Denne headset-hætte er ideel, hvis du vil fastgøre din cykels headset tæt, mens du tilpasser den med en lille smule farve.

Om M-Wave

M-Wave blev skabt i 2002 af Benno Messingschlager, men hans families forhold til cykler startede for længe siden. Faktisk har Benno et stort kendskab til cykelsektoren takket være sin families arv på mere end 90 år i cykelbranchen. Med al den erfaring og mange års erfaring med at se trends komme og gå, indså Benno, at der er to betingelser, der altid forbliver: kunder søger kvalitet, og de vil have det til en rimelig pris. Nu og for et århundrede siden. Så han skabte M-Wave som en fuld servicelinje af cykeldele og tilbehør.

Efter mange års praktisk brug blev en høj standard for kvalitetskontrol for deres produkter udviklet og designet i Tyskland er M-Wave blevet et mærke, der tilfredsstiller de mest krævende cyklister. De mennesker, der leder efter produkter med et flot udseende, en fantastisk ydeevne og naturligvis til en rimelig pris. Deres produkter er teknisk sofistikerede takket være at kombinere kvalitetsmaterialer med innovative løsninger. De kan tilfredsstille enhver cyklist med det omfattende udvalg af komponenter og tilbehør.

Evalueringer M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og klo - guld

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Headset Spiders

Kunder, der købte M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og klo - guld købte også

Nyligt viste produkter