M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw - Blå

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw - Blå

  • Materiel tapa: Aluminio anodizado.
  • Tornillo de acero.
  • Incluye tapa, tornillo y araña.
  • Para potencias de 1 1/8 ”.
  • Logo M-Wave gravado en láser.
  • Farve: Azul.

Beskrivelse

Denne M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw er en fantastisk tilføjelse til din cykel. Den er lavet af anodiseret aluminium og har en stærk stålskrue, der holder den sikkert på plads.

Denne kappe passer til potenser på 1 1/8 ” og inkluderer en tappe, en skrue og en araña.

Med det flotte M-Wave logo, der er gravet ind i aluminiummet, vil denne kappe give din cykel et stilfuldt og professionelt look. Den blå farve vil også tilføje et pop af farve til din cykel.

Denne M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw er en pålidelig og holdbar tilføjelse til din cykel, der vil hjælpe med at beskytte din styrfitting og give dig en mere behagelig køreoplevelse.

Om M-Wave

M-Wave blev skabt i 2002 af Benno Messingschlager, men hans families forhold til cykler startede for længe siden. Faktisk har Benno et stort kendskab til cykelsektoren takket være sin families arv på mere end 90 år i cykelbranchen. Med al den erfaring og mange års erfaring med at se trends komme og gå, indså Benno, at der er to betingelser, der altid forbliver: kunder søger kvalitet, og de vil have det til en rimelig pris. Nu og for et århundrede siden. Så han skabte M-Wave som en fuld servicelinje af cykeldele og tilbehør.

Efter mange års praktisk brug blev en høj standard for kvalitetskontrol for deres produkter udviklet og designet i Tyskland er M-Wave blevet et mærke, der tilfredsstiller de mest krævende cyklister. De mennesker, der leder efter produkter med et flot udseende, en fantastisk ydeevne og naturligvis til en rimelig pris. Deres produkter er teknisk sofistikerede takket være at kombinere kvalitetsmaterialer med innovative løsninger. De kan tilfredsstille enhver cyklist med det omfattende udvalg af komponenter og tilbehør.

Evalueringer M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw - Blå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Headset Spiders

Kunder, der købte M-Wave Ahead Kappe til styrfitting og Claw - Blå købte også

Nyligt viste produkter