Look Ride Your Dream Drikkedunke - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Look Ride Your Dream Drikkedunke - Sort

  • Plastmateriale
  • Kapacitet: 650ml
  • Skruelåg
  • Fri for BPA (bisphenol A)
  • Vægt: 69g

Beskrivelse

Denne drikkeflaske fra Look Ride Your Dream er perfekt til cyklister, der ønsker en pålidelig og praktisk måde at holde sig hydreret under lange cykelture. Flasken er lavet af plast og har en kapacitet på 650 ml, hvilket giver rigeligt med væske til selv de længste cykelture.

Flaskens skruelåg sikrer, at den holder tæt og undgår utæthed, mens du cykler på ujævne veje. Den er også fri for BPA (bisfenol A), som er en kemisk forbindelse, der kan være skadelig for dit helbred.

Med en vægt på kun 69 g er denne drikkeflaske også let og nem at transportere, selv når den er fuld af væske. Du kan være sikker på, at denne drikkeflaske vil følge dig på dine cykeloplevelser i lang tid fremover.

Om Look

LOOK er verdens førende inden for vejklipfri pedaler. Faktisk var de skaberne af den første automatiske pedal i 1984, og introducerede dette revolutionerende koncept, der gjorde det muligt for Bernard Hinault at vinde sit femte Tour de France i 1985 med de første LOOK klipløse pedaler. Hans oprindelige idé, med viljen til at innovere, har gjort det muligt for LOOK at forblive verdensledende og påtvinge deres standard Kéo, anerkendt over hele verden.

LOOK opfandt også den første carbonramme i 1986 og den første monoblok carbon sporramme. Deres forretningsfilosofi er orienteret mod forskning og udvikling, hvilket gav dem INPI-trofæet for de mest innovative SMV'er i Frankrig i 2009. LOOK modtog også 4 gange anerkendelsen af ​​Årets Cykel i Frankrig, har flere gange vundet Design-stjernen og IF designprisen i Tyskland i 2010. Deres engagement i innovation gør, at LOOK besidder en unik erfaring og teknologi inden for design og fremstilling i kulstof.

Evalueringer Look Ride Your Dream Drikkedunke - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Drikkedunke

Kunder, der købte Look Ride Your Dream Drikkedunke - Sort købte også

Nyligt viste produkter