Look Geo Trail Grip Cykelpedaler - Camouflage

502,07 kr 371,83 kr

Du redder 26% (-968,73 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Look Geo Trail Grip Cykelpedaler - Camouflage

  • Materiale: metal
  • Kromoly skaft
  • Stål lejer
  • Teknologier: Flade pedaler + VIBRAM LOOK aktiv greb
  • Støtteflade: 107x103 mm
  • Vulkaniseret gummigreb
  • Q-faktor: 63 mm
  • Anti-skrid sikkerhed
  • Vægt: 530g (par)

Beskrivelse

Opgrader din cykling med Look Geo Trail Grip Cykelpedaler Camouflage. Disse pedaler er lavet af metal med en kromoly skaft og stål lejer, hvilket sikrer deres styrke og holdbarhed. Flade pedaler og VIBRAM LOOK aktiv greb teknologier gør det nemt at bruge i enhver fart og terræn uden at skulle bekymre sig om fodglid. Deres støtteflade er rummelig med målene 107x103 mm.

Vulkaniseret gummigreb øger sikkerheden og giver dig bedre greb på pedalerne i alt slags vejr og terræn. Disse pedaler har også en Q-faktor på 63 mm, som sikrer korrekt positionering og udnyttelse af muskelkraft for bedre cykling og præstation.

Disse pedaler vejer bare 530g for et par, hvilket ikke vil øge vægten på din cykel. Anti-skrid sikkerhed gør det muligt at træde i pedalerne med selvtillid uden at bekymre sig om skridende fødder. Køb Look Geo Trail Grip Cykelpedaler Camouflage og gør din cykeltur mere komfortabel og sikker.

Om Look

LOOK er verdens førende inden for vejklipfri pedaler. Faktisk var de skaberne af den første automatiske pedal i 1984, og introducerede dette revolutionerende koncept, der gjorde det muligt for Bernard Hinault at vinde sit femte Tour de France i 1985 med de første LOOK klipløse pedaler. Hans oprindelige idé, med viljen til at innovere, har gjort det muligt for LOOK at forblive verdensledende og påtvinge deres standard Kéo, anerkendt over hele verden.

LOOK opfandt også den første carbonramme i 1986 og den første monoblok carbon sporramme. Deres forretningsfilosofi er orienteret mod forskning og udvikling, hvilket gav dem INPI-trofæet for de mest innovative SMV'er i Frankrig i 2009. LOOK modtog også 4 gange anerkendelsen af ​​Årets Cykel i Frankrig, har flere gange vundet Design-stjernen og IF designprisen i Tyskland i 2010. Deres engagement i innovation gør, at LOOK besidder en unik erfaring og teknologi inden for design og fremstilling i kulstof.

Evalueringer Look Geo Trail Grip Cykelpedaler - Camouflage

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelpedaler

Kunder, der købte Look Geo Trail Grip Cykelpedaler - Camouflage købte også

Nyligt viste produkter