Look Geo City Grip Platform Pedaler Rød

482,73 kr 360,67 kr

Du redder 25% (-907,89 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Look Geo City Grip Platform Pedaler Rød

  • Materiale: Polypropylen
  • Kuglelejer
  • Med reflektorer for synlighed
  • Støbte overfladestifter til en super gribende tur.
  • Vægt: 334 g / par

Beskrivelse

Look Geo City Grip pedaler i rødt er lavet af en let og modstandsdygtig blanding, der tåler enhver bytur på din cykel. De er monteret med højkvalitetslejer udviklet i konkurrence, der giver dig en jævn, effektiv og sikker pedalering.

Look Geo City Grip-pedaler har en udskiftelig skridsikker overflade Look Activ Grip fremstillet af Vibram, de eneste producenter, der garanterer sikkerhed og perfekt greb. Dette grebssystem giver multidirektionelt greb , der giver dig selvtillid og sikkerhed på gaden. Du kan hurtigt bytte indsatser og kombinere dem med stil.

Om Look

LOOK er verdens førende inden for vejklipfri pedaler. Faktisk var de skaberne af den første automatiske pedal i 1984, og introducerede dette revolutionerende koncept, der gjorde det muligt for Bernard Hinault at vinde sit femte Tour de France i 1985 med de første LOOK klipløse pedaler. Hans oprindelige idé, med viljen til at innovere, har gjort det muligt for LOOK at forblive verdensledende og påtvinge deres standard Kéo, anerkendt over hele verden.

LOOK opfandt også den første carbonramme i 1986 og den første monoblok carbon sporramme. Deres forretningsfilosofi er orienteret mod forskning og udvikling, hvilket gav dem INPI-trofæet for de mest innovative SMV'er i Frankrig i 2009. LOOK modtog også 4 gange anerkendelsen af ​​Årets Cykel i Frankrig, har flere gange vundet Design-stjernen og IF designprisen i Tyskland i 2010. Deres engagement i innovation gør, at LOOK besidder en unik erfaring og teknologi inden for design og fremstilling i kulstof.

Evalueringer Look Geo City Grip Platform Pedaler Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelpedaler

Kunder, der købte Look Geo City Grip Platform Pedaler Rød købte også

Nyligt viste produkter