Livall BH51M Neo Hjelm - Sort

1.331,41 kr 817,81 kr

Du redder 39% (-3.820,19 kr)

7 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Livall BH51M Neo Hjelm - Sort

 • Standarder: CE / FCC / ROHS
 • Smarte lyse LED-lys
 • Blinklys
 • Stereo højtalere
 • Indbygget mikrofon
 • Anti-tabt alarm
 • Automatisk sensorbelysning
 • Advarselslys for bremse
 • Magnetisk USB-opladning
 • IPx4 vandtæt kvalitet
 • Automatisk sluk
 • Batterilevetid: 48 timer
 • li>Inkluderer fjernbetjening til at styre hjelmlygterne via Bluetooth.
 • LIVALL APP: Telefonopkald / Musik / Stemmenavigation / Walkie-talkie / Falddetektion / Tryk for SOS Alert / Kompatibel med Strava, iHealth og Siri

Beskrivelse

Alléer, cykelstier, broer, parker, veje ... tag ejerskab over asfalten med Livall BH51M Neo-hjelmen. Fuld kontrol over dit miljø med al den intelligente sikkerhedsteknologi LIVALL. Tre niveauer af aktiv beskyttelse: synlighed, kommunikation, redning. Af en grund er det den mest prisbelønnede smarte hjelm.

LIVALL frontbelysningssystemet øger eksponentielt brugerens synlighed i trafikken; Kombineret med baglygtesystemet giver det maksimalt udsyn. Hjelmen har et accelerometer, der bruger tyngdekraften til at registrere køretøjets deceleration, aktiverer bremselysene i 8 sekunder og advarer dermed nærliggende køretøjer og fodgængere.

Med blinkende lys betjenes fra kontrolcentret forankret til styret, bliver du allerede nødt til at reducere kontrollen over dit køretøj for at indikere en retningsændring. Med LIVALL har du hele tiden kontrol.

Takket være stereohøjttalere, som projicerer lyd over øret uden at blokere det, og en vindtæt mikrofon, kan brugeren besvare opkald, modtage stemmenavigation eller trafik- og vejralarmer uden at skulle bekymre sig om at skulle slippe styret på ingen tid og strengt at overholde de nye regler fra DGT.

Takket være dets højopløsningshøjttalere, der er indbygget i chassiset, er LIVALL foran de nye DGT-regler, der giver maksimal forbindelse og et sikkerhedsniveau, der er lysår væk fra, hvad en traditionel hjelm kan tilbyde. Nyd din playliste på Spotify eller den seneste podcast uden at blokere din øregang, og vær altid opmærksom.

Al LIVALL-teknologi arbejder sammen for at give et sofistikeret SOS-system. I tilfælde af en ulykke eller et fald, hvis brugeren er uarbejdsdygtig eller bevidstløs, udsender hjelmen automatisk et nødsignal, der sender den tilskadekomnes position via GPS til deres forudetablerede nødkontakter eller til deres forsikrings- og vejserviceselskab. Dette system har allerede bevist sin effektivitet og reddet liv, og derfor modtog LIVALL i 2021 AXA Ponle Freno-udmærkelsen, hvormed forsikringsgiganten belønner innovation i at forbedre transportsikkerhedsforholdene.

Om Livall

LIVALL blev født i 2014 med en meget enkel mission; Opmuntre brugen af ​​bæredygtig transport gennem teknologisk innovation med sikkerhed og tilslutningsmuligheder. Denne dedikerede virksomhed ønsker at sikre sikker og specialiseret mobilitet ved at udvikle smarte hjelme. Dens forpligtelse er at beskytte og forbedre brugeroplevelsen, lære at forstå sikkerhed og inkorporere den digitale æra ved at bruge de nyeste teknologier. LIVALL hjelmene kombinerer materialernes soliditet og lethed, anvendeligheden af ​​digitale teknologier og elegancen og aerodinamismen i de mest avantgarde designs, en vindende kombination af mange præmier.

Evalueringer Livall BH51M Neo Hjelm - Sort

5/5

100%

7 evalueringer

5 Stars

7

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Kunder, der købte Livall BH51M Neo Hjelm - Sort købte også

Nyligt viste produkter