Levi's Commuter Pro Echelon Windbreaker - Parakeet Summit Slate Print

1.003,77 kr 3.316,71 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Levi's Commuter Pro Echelon Windbreaker - Parakeet Summit Slate Print

  • Vandtætte materialer, der ikke strækkes.
  • Åbning med komplet lynlås.
  • Aftagelig hætte med lynlås og elastisk snor.
  • Standard pasform.
  • Nederste del af ryggen for ekstra dækning under ridning.
  • 3M® reflekterende detaljer

Beskrivelse

Levi's® Commuter ™ Pro Collection leverer overlegne præstationsstyrede produkter til bycyklisten. De er produkter med stil og høj ydeevne til at leve, arbejde og ride.
Levi's® Commuter ™ Pro Echelon Windbreaker beskytter dig mod vind og vejr. Den er lavet med lette og komfortable materialer og hjælper dig med ikke at blive kold på cyklen.

Om Levi's

Levi Strauss & Co., en stil i vore dage, men skabt i 1853. Tyve år senere arbejdede Levi Strauss og Jacob Davis sammen om at designe det første par jeans i 1873. Siden de dage har de altid holdt fast i deres principper: empati over for verden omkring dem, være opmærksomme på kunder og medarbejdere for at reagere på deres behov; integritet, det vil sige etisk adfærd og ansvar for samfundet; originalitet i produkter og innovative metoder for at bevare pionerånden i deres første par jeans; og endelig værdien af ​​at forsvare det, de tror på, stille spørgsmålstegn ved hierarkier, traditionel praksis og konventionelle overbevisninger.

Levi's®-produkter står for kraft, symboliseret ved deres ikoniske logo med to heste, der rider mod hver sin side og trækker på et par jeans. Det dukkede op for første gang i 1886 på 501®'s læderplaster. Denne kraft overføres ved syning af hvert par jeans takket være deres kvalitetskomponenter. Levi's® bruger naturlig bomuld fra bæredygtige plantager og støtter Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionsprocessen. Levi's® nitten, som oprindeligt blev skabt for at tilfredsstille behovene hos cowboys og minearbejdere, blev en standard inden for kvalitetsdesign over hele verden. Hvert stykke tøj repræsenterer respekten for håndværk og kvalitet.

Andre produkter i Jakker

Kunder, der købte Levi's Commuter Pro Echelon Windbreaker - Parakeet Summit Slate Print købte også

Nyligt viste produkter