• Lager oprydning

Leader 725 Corsa ramme - Mint

2.893,41 kr 2.075,22 kr

Du redder 28% (-6.085,75 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

Funktioner Leader 725 Corsa ramme - Mint

Criterium / Track Criterium / Track
Aluminiumsramme Aluminiumsramme
Letvægts Letvægts
Hurtig Hurtig

detaljer Leader 725 Corsa ramme - Mint

  • Med smukke glatte svejsninger og nyt sædeholder er 725 benchmark for faste gearrammer, der skal testes mod.
  • 8 lag maling for bedre modstand.
  • Let og stiv er 725 lige så hjemme på banen eller på gaden. De kortere kædestænger giver dig mulighed for at "smække" baghjulet, hvilket forbedrer håndtering og acceleration.
  • 6061 dobbeltrør af aluminiumsrør.
  • 1 1/8 ”- 1 1/2” integreret hovedrør. Headset ikke inkluderet.
  • Stelvægt (størrelse 58): 1,50 kg.
  • Britisk krankboks.
  • 120 mm afstand bagfra.
  • For Aero Sadelpind, ikke inkluderet. Køb det her < / li>
  • * Minimum anbefalet længde på sadelpind indsat på Leader 725 og 735 rammer er 10 cm. Hvis dette ikke overholdes, annulleres garantikrav.

Beskrivelse

Leader 725 Corsa ramme - Mint er en fantastisk fast gearramme, der er designet til at imponere. Med smukke glatte svejsninger og et nyt sædeholder er 725 benchmark for faste gearrammer, der skal testes mod. Denne ramme er let og stiv og er lige så hjemme på banen eller på gaden. De kortere kædestænger giver dig mulighed for at "smække" baghjulet, hvilket forbedrer håndtering og acceleration.

Denne ramme er lavet af 6061 dobbeltrør af aluminiumsrør og har en 1 1/8 ”- 1 1/2” integreret hovedrør. Headset er ikke inkluderet. Med 8 lag maling har denne ramme en bedre modstand mod ridser og skrammer. Stelvægten for størrelse 58 er 1,50 kg, hvilket gør den let og nem at håndtere.

Leader 725 Corsa ramme - Mint har en britisk krankboks og en 120 mm afstand bagfra. For Aero Sadelpind, som ikke er inkluderet, kan du købe den på vores hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at minimum anbefalet længde på sadelpind indsat på Leader 725 og 735 rammer er 10 cm. Hvis dette ikke overholdes, annulleres garantikrav.

Samlet set er Leader 725 Corsa ramme - Mint en fantastisk fast gearramme, der er perfekt til cyklister, der ønsker en let og stiv ramme, der er lige så hjemme på banen eller på gaden.

Om Leader Bikes

Med base i San Diego, Californien, blev Leader Bikes grundlagt i 2000 med en passion for banen, der voksede til en kærlighed til gaden. Derfor tilbyder Leader en serie af cykler, der er velegnet til ryttere, der elsker at bombe bakker og væve gennem trafik i deres daglige arbejde, som til cyklister, der har brug for at vide, at deres pisk har det, der skal til for at accelerere til et udbrud på banen. På gaden eller på banen er Leader Bikes designet til turen.

Evalueringer Leader 725 Corsa ramme - Mint

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Leader 725 Corsa ramme - Mint købte også

Nyligt viste produkter