L'Eroica T-shirt - Grøn

207,89 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer L'Eroica T-shirt - Grøn

T-shirt:

  • Lys T-shirt.
  • Elastisk bomuld.
  • Åndbart materiale.
  • Eroica-logo trykt på brystet, på ryggen og på ærmet.
  • Fås i grå, bordeaux og grøn.

Beskrivelse

Stålcykler, aluminiumskantiner og uldtøj - dette er Eroica. Et løb, der blev født på de hvide veje i Chianti, i det italienske Toscana, som siden 2008 genforbinder cykelfans fra hele verden med sportens sande arv; en arv, der tidligere kun fandtes i gamle optagelser og fotos indespærret på biblioteker og museer.

Del din passion for Eroica med t-shirten i stretchbomuld. Ekstremt behagelig og let, den er perfekt til din fritid. Med Eroica-printet på brystet og ryggen.

BEVARINGSRÅD
Vask ikke tøj ved temperaturer over 30 grader. Brug milde rengøringsmidler, brug ikke blegemiddel og undgå tørretumblere. Lad tøjet tørre naturligt og undgå direkte sollys og varme. Må ikke stryges. Efterlad ikke dine Santini-produkter i plastikposer eller på fugtige steder, da dette kan få stoffet til at forringes.

Om Eroica

I 1965 grundlagde Pietro Santini Santini Maglificio Sportivo efter at have overtaget en strikfabrik fra sine søstre. Til at begynde med var Santini et håndværkerfirma, der producerede tøj til tredjeparter, men drevet af en dyb passion for cykling og racerløb begyndte Pietro at specialisere sig i cykeltøj.

Lige i starten traf Pietro en afgørende beslutning: < strong>“At designe og producere alle vores produkter udelukkende i Italien”. I dag fremstiller vi mere end 3000 varer om dagen – og eksporterer omkring 75 % af vores produktion ud over Italien. Nogen kaldte os engang 'purister', og det er vi måske - det, der motiverer os, er ikke tal, men en ægte, overvældende passion, der gør os stolte, hver gang vores atleter vinder. For at hjælpe dem med at gøre dette, forsker vi konstant i innovative materialer og nye produktionsmetoder og arbejder hårdt på at forfine og forbedre vores kreationer.

Vores tøj har altid været meget eftertragtet af ryttere, der leder efter markedsledende komfort og præstationsfordele, så det var uundgåeligt, at vi i sidste ende ville skabe frugtbare forhold til mange af verdens førende løbsbegivenheder og ryttere.

Andre produkter i T-shirts

Kunder, der købte L'Eroica T-shirt - Grøn købte også

Nyligt viste produkter