Kryptonite WheelNutz 3/8 cykelhjullås

267,70 kr 200,46 kr

Du redder 25% (-500,14 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Kryptonite WheelNutz 3/8 cykelhjullås

  • TyngdekraftslåsesyFrempind, der fastgøres til dit forhjul.
  • Nem installation, kræver kun en 15 mm skruenøgle.
  • WheelNutz giver intern "lock-out" -funktion og kan kun fjernes ved at vende cyklen 180 grader på hovedet.
  • Brug sammen med Messenger Mini til at oprette en komplet låseløsning til din cykel.
  • Vejrbeskyttende belægning forhindrer WheelNutz i at korrodere.
  • Kompatibel med 3/8 "aksler.

Beskrivelse

Kryptonite WheelNutz låsemøtrikker passer til akslen på det forreste nav og låser hjulet til rammen takket være et internt syFrempind, der aktiveres af tyngdekraften. Med cyklen med højre side opad er møtrikkerne låst, drejning af cyklen 180º, møtrikkerne låses op. Hvis du bruger WheelNutz kombineret med den U-formede hængelås Messenger Mini har du en komplet tyveribeskyttelse til din cykel.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Andre produkter i Låse

Kunder, der købte Kryptonite WheelNutz 3/8 cykelhjullås købte også

Nyligt viste produkter