Kryptonite Ringlås 912 Plug-In Kæde Sort

394,14 kr 335,01 kr

Du redder 15% (-439,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite Ringlås 912 Plug-In Kæde Sort

  • Låsetype: Kædelås
  • Lukningstype: Kan tilsluttes
  • Sikkerhedsniveau: 4/10
  • Vægt: 2 kg
  • Kædelængde: 120 cm
  • Linkdiameter: 9 mm
  • Materiale: Stål
  • Farve: Sort
  • Suppler med både tilbagetrækkelig og ikke-udtrækkelig sikkerhedsring

Beskrivelse

Kryptonite-plug-in-kæden til 912-rammelåsen er den perfekte måde at holde din cykel sikker og sikker på. Denne 9 mm kæde er designet til at blive brugt med en optrækkelig eller ikke-udtrækkelig ringlås og har en hård, ridsefast belægning. Ringlåsen og plug-in-kæden forhindrer tyveri, og tilslutningsmulighederne inkluderer også 5,5 mm kæde og 10 mm kabel. Kryptonite og AXA ring-/stikmuligheder er kompatible, hvilket gør det til en ideel løsning til alle dine cykelsikkerhedsbehov.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Ringlås 912 Plug-In Kæde Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Ringlås 912 Plug-In Kæde Sort købte også

Nyligt viste produkter