Kryptonite Ringlås 5.5mm Plug-In Kæde Sort

282,57 kr 200,75 kr

Du redder 29% (-608,58 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite Ringlås 5.5mm Plug-In Kæde Sort

  • Låsetype: Kædelås
  • Lukningstype: Kan tilsluttes
  • Sikkerhedsniveau: 4/10
  • Vægt: 2 kg
  • Kædelængde: 120 cm
  • Linkdiameter: 5,5 mm
  • Materiale: Stål
  • Farve: Sort
  • Suppler med både tilbagetrækkelig og ikke-udtrækkelig sikkerhedsring

Beskrivelse

Leder du efter en pålidelig og effektiv måde at forsikre din cykel på? Led ikke længere end Kryptonite Plug-in Chain til 5,5 mm rammelås. Denne kæde er lavet af stærke og holdbare materialer, hvilket gør den ideel til at modstå indbrud og beskytte din investering. plug-in-designet gør det nemt at forbinde til din rammelås, mens de optrækkelige eller ikke-udtrækkelige ringlåsemuligheder giver ekstra sikkerhed. Tag ikke risici med din cykels sikkerhed: Vælg Kryptonite plug-in kæde til 5,5 mm stellås.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Ringlås 5.5mm Plug-In Kæde Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Ringlås 5.5mm Plug-In Kæde Sort købte også

Nyligt viste produkter