Kryptonite New York Bike Lock Std

1.004,06 kr 743,73 kr

Du redder 26% (-1.936,35 kr)

48-72hrs

detaljer Kryptonite New York Bike Lock Std

  • 16 mm hærdet MAX-Performance stålbøjle modstår boltskærere og gearingangreb.
  • Højere sikkerhed i skiveformet cylinder.
  • Dobbelt låsning af dødbolt for omfattende holdekraft.
  • Glidende støvovertræk beskytter og forlænger cylinderens levetid.
  • Beskyttende vinylbelægning.
  • Inkluderer alsidig EZ Mount transportbeslag.
  • 3 taster - en tændt med højintensitetspære og udskifteligt batteri.
  • Mål: 10,2 cm x 20,3 cm.

Beskrivelse

Med en score på 9 ud af 10 på brandets sikkerhedsklassificering holder Kryptonite New York Lock STD tyve væk. Du vil være i stand til at efterlade din cykel parkeret på gaden i flere timer med fuldstændig ro i sindet. Max Performance-røret med en diameter på 16 mm, det modstår saks og håndtag , samtidig er dets nøglehul og cylinder beskyttet af en roterende bøsning.

New York STD-låsen leveres med en EZ-monteringsstøtte, en moderne og komfortabel støtte for at fastgøre låsen til din cykel, mens du kører. Det inkluderer også et sæt med 3 taster, hvoraf den ene har en lyspære med høj tæthed. Som om dette ikke var nok til at få dig til at føle dig beskyttet, kan du tegne forsikring på det takket være Kryptonite, som vil op til 3.500 €, hvis cyklen bliver stjålet. De skal være temmelig sikre på dens sejhed. Kassér dine bekymringer, og lad tyve kaste ideen om at stjæle din cykel.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite står bag sine produkter ved at tilbyde et tyverisikringstilbud på specifikke låse. Anti-Theft Protection Offer er et program, der blev oprettet af Kryptonite i 1978 og er et program, der godtgør registrerede kunder for et specifikt pengebeløb, hvis deres cykel bliver stjålet på grund af åbning eller brud på låsen med magt. ATPO-dækning er ikke cykelforsikring, og der er ingen tilknytning til et forsikringsselskab. Tilbuddet administreres af Kryptonite.

Mere oplysninger


Andre produkter i Låse

Kunder, der købte Kryptonite New York Bike Lock Std købte også

Nyligt viste produkter