Kryptonite New York Standard Bøjlelås

1.271,83 kr 743,73 kr

Du redder 42% (-3.928,04 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite New York Standard Bøjlelås

 • 16 mm hærdet MAX-Performance stålbøjle modstår boltskærere og gearingangreb.
 • Højere sikkerhed i skiveformet cylinder.
 • Dobbelt låsning af dødbolt for omfattende holdekraft.
 • Glidende støvovertræk beskytter og forlænger cylinderens levetid.
 • Beskyttende vinylbelægning.
 • Inkluderer alsidig EZ Mount transportbeslag.
 • 3 taster - en tændt med højintensitetspære og udskifteligt batteri.
 • Mål: 10,2 cm x 20,3 cm.

Beskrivelse

Med en score på 9 ud af 10 på brandets sikkerhedsklassificering holder Kryptonite New York Lock STD tyve væk. Du vil være i stand til at efterlade din cykel parkeret på gaden i flere timer med fuldstændig ro i sindet. Max Performance-røret med en diameter på 16 mm, det modstår saks og håndtag , samtidig er dets nøglehul og cylinder beskyttet af en roterende bøsning.

New York STD-låsen leveres med en EZ-monteringsstøtte, en moderne og komfortabel støtte for at fastgøre låsen til din cykel, mens du kører. Det inkluderer også et sæt med 3 taster, hvoraf den ene har en lyspære med høj tæthed. Som om dette ikke var nok til at få dig til at føle dig beskyttet, kan du tegne forsikring på det takket være Kryptonite, som vil op til 3.500 €, hvis cyklen bliver stjålet. De skal være temmelig sikre på dens sejhed. Kassér dine bekymringer, og lad tyve kaste ideen om at stjæle din cykel.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite New York Standard Bøjlelås

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. filippo.pierazzoli

  80%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Meget tung, men hvis du vil være rolig, er det, hvad det er...

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite New York Standard Bøjlelås købte også

Nyligt viste produkter