• Lager oprydning

Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås

520,59 kr 334,64 kr

Du redder 36% (-1.383,11 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås

  • 9 mm sekssidede kædeled lavet af 3t manganstål.
  • Det patentanmeldte endeledsdesign sikrer kæde til hærdet deadbolt, hvilket eliminerer kritisk sårbarhed.
  • Højsikkerhedscylinder i skive-stil er slag- og borebestandig.
  • Sklidende støvdæksel beskytter og forlænger cylinderens levetid.
  • 2 ergonomiske "I"-taster i rustfrit stål.
  • Slidstærkt vejrbestandigt nylonhylster forhindrer ridser.
  • Key Safe Program.
  • Længde: 55 cm.
  • Vægt: 1,77 kg.

Beskrivelse

Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås er en højsikkerhedslås, der er ideel til cyklister, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri. Låsen har en 9 mm sekssidede kædeled lavet af 3t manganstål, hvilket gør den ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for angreb.

Det patentanmeldte endeledsdesign sikrer kæden til hærdet deadbolt, hvilket eliminerer kritisk sårbarhed og gør det svært for tyve at bryde låsen op. Højsikkerhedscylinderen i skive-stil er slag- og borebestandig og har en skridsikker støvdæksel, der beskytter og forlænger cylinderens levetid.

Denne lås leveres med 2 ergonomiske "I"-taster i rustfrit stål og et slidstærkt vejrbestandigt nylonhylster, der forhindrer ridser. Med en længde på 55 cm og en vægt på 1,77 kg er denne lås let at transportere og bruge på farten. Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås er også en del af Key Safe Program, som giver dig mulighed for at få en erstatningsnøgle, hvis du mister din originale nøgle.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite KryptoLok 955 Series 2 Mini Kædelås købte også

Nyligt viste produkter