Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås

520,59 kr 334,64 kr

Du redder 36% (-1.383,11 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås

 • 13mm hærdet Ydelse stål bøjle modstår skæring og gearing angreb.
 • Forstærket hærdede tværstang design giver øget beskyttelse.
 • Høj sikkerhed, disk-stil cylinder.
 • Anti-rangle kofangere reducere støjen under transport.
 • Roterende støvkappen beskytter cylinder.
 • Indeholder, patenteret * EZ Mount transportsyFrempind, der giver mulighed for alsidig bære.
 • 2 rustfrie nøgler stål.
 • Beskyttende vinyl belægning.
 • Produkt vægt: 1,11Kgs
 • Produktmål: 8.2cm x 17,8 cm

Beskrivelse

Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås er en pålidelig og holdbar lås, der er ideel til cyklister, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri. Med en 13mm hærdet Ydelse stål bøjle, er denne lås modstandsdygtig over for skæring og gearing angreb, hvilket gør det svært for tyve at bryde igennem.

Forstærket hærdede tværstang design giver øget beskyttelse, og den høje sikkerhed, disk-stil cylinder sikrer, at din cykel er sikkert låst fast. Anti-rangle kofangere reducerer støjen under transport, og den roterende støvkappe beskytter cylinderen mod snavs og støv.

Denne lås inkluderer også en patenteret EZ Mount transportsyFrempind, der giver mulighed for alsidig bære, så du kan tage din lås med dig overalt. Der er også to rustfrie nøgler i stål og en beskyttende vinyl belægning, der beskytter din cykel mod ridser og skrammer.

Med en produktvægt på 1,11Kgs og produktmål på 8.2cm x 17,8 cm, er Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås en pålidelig og holdbar lås, der vil beskytte din cykel mod tyveri og give dig ro i sindet, når du parkerer din cykel.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. rominieves6

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Meget godt skab som erstatning lidt billigere end evolution 7

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite KryptoLok Mini-7 Hvid Bøjlelås købte også

Nyligt viste produkter