Kryptonite KryptoFlex 1218 Kombination Kabellås Sort - Ny

245,38 kr 208,56 kr

Du redder 15% (-273,87 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite KryptoFlex 1218 Kombination Kabellås Sort - Ny

  • 12 mm oprullet stålkabel
  • Integreret, nulstillelig 4-cifret kombinationsblok
  • Beskyttende vinylhylster
  • Kabeldiameter: 12mm
  • Længde: 180 cm
  • Vægt: 0,75 kg

Beskrivelse

Kryptonite KryptoFlex 1218 kombinationskabellås er en maksimal sikkerhedsmulighed for enhver cykelejer. Det 12 mm fleksible stålkabel er flettet for overlegen skæremodstand, og den integrerede 4-cifrede nulstillelige kombinationslås med indekserede nummerskiver gør det nemt at indstille din lås. kombinationen. Den integrerede justerbare lås roterer op til 240 grader, så der er flere mulige låseplaceringer på cykelstellet eller sadelpinden. Combo Safe-programmet sikrer, at din cykel er sikker mod tyveri. Denne Kryptonite-lås kommer også med Transit FlexFrame-C-bæresystemet til alsidig transport og Hook-N-Loop-fastholdelsesremmen for ekstra stabilitet under transport. .

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite KryptoFlex 1218 Kombination Kabellås Sort - Ny

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite KryptoFlex 1218 Kombination Kabellås Sort - Ny købte også

Nyligt viste produkter