Kryptonite KryptoFlex 410 Double Loop Kabellås Sort

118,64 kr 100,86 kr

Du redder 15% (-132,25 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Kryptonite KryptoFlex 410 Double Loop Kabellås Sort

 • Låsetype: Kabel
 • Lukningstype: Kan kombineres med en anden Kryptonite-lås
 • Sikkerhedsniveau: 1/10
 • Vægt: 320 g
 • Kabellængde: 120 cm
 • Kabeldiameter: 10 mm
 • Perfekt til at sikre tilbehør
 • Dobbelt sløjfekabel til brug sammen med alle Kryptonite U-låse, diskblokkere og hængelåse
 • Beskyttende vinylbelægning
 • Materiale: Fleksibelt stålflettet kabel
 • Farve: Sort

Beskrivelse

Leder du efter et pålideligt, sejt og vejrbestandigt kabel til at sikre dine cykler? Led ikke længere end Kryptonite KryptoFlex 410 Double Loop Cable. Dette kraftige kabel er lavet af flettet stål for overlegen snit- og manipulationsmodstand og har en beskyttende vinylkappe for at holde det i god stand. double loop design gør det muligt at bruge den med alle mulige forskellige låsemekanismer, hvilket gør den til en alsidig sikkerhedsløsning til enhver situation. Hvis du leder efter et kabel til at komplementere og sikre en cykel, er KryptoFlex 410 Double Loop klar til opgaven.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite KryptoFlex 410 Double Loop Kabellås Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite KryptoFlex 410 Double Loop Kabellås Sort købte også

Nyligt viste produkter