Kryptonite Keeper 12 LS Bøjlelås Sort - Ny

446,21 kr 282,57 kr

Du redder 37% (-1.217,16 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Kryptonite Keeper 12 LS Bøjlelås Sort - Ny

  • Størrelse: 10,2 x 25,4 cm
  • Vægt: 2,65 kg

Beskrivelse

Leder du efter en pålidelig og modstandsdygtig cykel-U-lås? Led ikke længere end Kryptonite Keeper U-lock 12 LS. Denne robuste lås er lavet af hærdet stål og er svær at skære eller knække, hvilket giver dig ro i sindet, når det kommer til at beskytte din værdifulde cykel. Den forstærkede krave over bøjlen giver ekstra beskyttelse, mens diskcylinderen med høj sikkerhed og bærebeslaget i klikstil gør det nemt at bruge og transportere. Derudover hjælper den beskyttende vinylbelægning med at forhindre ridser på din cykelramme. Med Keeper U-lock 12 LS kan du være sikker på, at din cykel er sikker.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Keeper 12 LS Bøjlelås Sort - Ny

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Keeper 12 LS Bøjlelås Sort - Ny købte også

Nyligt viste produkter