Kryptonite Keeper 785 Kædelås Sort

431,33 kr 260,26 kr

Du redder 40% (-1.272,43 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite Keeper 785 Kædelås Sort

  • 7 mm firesidede kædeled lavet af 3t manganstål.
  • Patentanmeldt slutlinkdesign sikrer kæde til hærdet dødbolt, hvilket eliminerer kritisk sårbarhed.
  • Hærdet deadbolt-design giver ekstra holdekraft.
  • Cylinderformet cylinder med høj sikkerhed er modstandsdygtig over for pick og boring.
  • Indeholder 2 nye ergonomiske "I" -taster.
  • Slidstærk vejrbestandig nylonhylster forhindrer ridser.
  • Længde: 85 cm.

Beskrivelse

Kryptonite Keeper 785 Kædelås Sort er en pålidelig og holdbar lås, der er perfekt til cyklister, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri. Denne lås er lavet af 7 mm firesidede kædeled, der er fremstillet af 3t manganstål, hvilket gør den ekstremt stærk og modstandsdygtig over for angreb.

En af de mest imponerende funktioner ved denne lås er dens patentanmeldte slutlinkdesign, der sikrer kæden til en hærdet dødbolt. Dette eliminerer en kritisk sårbarhed og giver ekstra beskyttelse mod tyveri. Hærdet deadbolt-designet giver også ekstra holdekraft og gør det svært for tyve at bryde låsen op.

Den cylinderformede cylinder med høj sikkerhed er modstandsdygtig over for pick og boring, hvilket gør det svært for tyve at bryde låsen op. Låsen leveres også med to nye ergonomiske "I" -taster, der gør det nemt at låse og låse op.

Endelig er denne lås også udstyret med et slidstærkt vejrbestandigt nylonhylster, der forhindrer ridser og holder låsen i god stand i lang tid. Med en længde på 85 cm er denne lås også ideel til at låse din cykel fast til et fast objekt, såsom en cykelstativ eller et hegn.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Keeper 785 Kædelås Sort

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Kunder, der købte Kryptonite Keeper 785 Kædelås Sort købte også

Nyligt viste produkter