Kryptonite Keeper 785 Kædelås Rød

431,33 kr 267,70 kr

Du redder 38% (-1.217,09 kr)

22 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Kryptonite Keeper 785 Kædelås Rød

 • 7mm firkantet kædeled lavet af 3t mangan stål.
 • Patent verserende end link design fastgør kæde til hærdet deadbolt eliminere kritisk sikkerhedsproblem.
 • Hærdet deadbolt design giver ekstra holdekraft.
 • Høj sikkerhed disk-stil cylinder er plukke og bore resistente.
 • Indeholder 2 nye ergonomiske ”I” nøgler.
 • Holdbare vejrbestandige nylon ærmer forhindrer ridser.
 • Længde: 85cm

Beskrivelse

Kryptonite Keeper 785 Kædelås Rød er en pålidelig og holdbar lås, der er ideel til cyklister, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri. Denne lås er lavet af 7mm firkantet kædeled, der er fremstillet af 3t mangan stål, hvilket gør den stærk og modstandsdygtig over for angreb.

En af de vigtigste funktioner i denne lås er dens patent verserende end link design, som fastgør kæden til hærdet deadbolt. Dette eliminerer et kritisk sikkerhedsproblem og giver ekstra holdekraft. Hærdet deadbolt designet giver også ekstra beskyttelse mod angreb.

Den høje sikkerhed disk-stil cylinder er plukke og bore resistente, hvilket gør det svært for tyve at bryde låsen op. Derudover indeholder låsen 2 nye ergonomiske ”I” nøgler, så du altid har en backup nøgle, hvis du mister den ene.

Endelig er denne lås udstyret med holdbare vejrbestandige nylon ærmer, der forhindrer ridser og beskytter din cykel mod skader. Med en længde på 85cm er denne lås også tilstrækkelig lang til at fastgøre din cykel til et fast objekt.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Keeper 785 Kædelås Rød

5/5

100%

22 evalueringer

5 Stars

22

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Luca

  100%

  Aparenta calidad

  Me gusta mucho esta cadena. La uso diariamente para amarrar mi bicicleta cuando voy al trabajo. Confío en la marca Kriptonite.

 2. Luca

  100%

  Semble de qualité

  J'aime beaucoup cette chaîne. Je l'utilise quotidiennement pour attacher mon vélo lorsque je vais au travail. Je fais confiance à la marque Kriptonite.

 3. Luca

  100%

  Appears quality

  I really like this chain. I use it daily to tie up my bike when I go to work. I trust the Kriptonite brand.

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Keeper 785 Kædelås Rød købte også

Nyligt viste produkter