Kryptonite Keeper 585 Kædelås Sort

252,52 kr 185,88 kr

Du redder 26% (-495,67 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Kryptonite Keeper 585 Kædelås Sort

  • 5 mm firesidede kædeled lavet af hærdet carbonstål
  • Hærdet låsestift giver ekstra holdekraft
  • Wafer-stil cylinder tilbyder modstand fra plukning og boring
  • Holdbar vejrbestandig nylonhylster forhindrer ridser
  • Inkluderer 2 ergonomiske nøgler
  • Produktmål: kædelængde på 33,5 ”(85 cm)

Beskrivelse

Kryptonite Keeper 585 hængelås, i form af en kæde, er angivet til moderate tyveriområder, producenten giver et sikkerhedsniveau på 4 ud af 10. Den består af firsidet led i kulstofstål. Og det giver os alsidigheden af ​​kædelåse. Meget behageligt, hvis vi skal binde cyklen til træer og andre brede eller uregelmæssige genstande.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Andre produkter i Låse

Kunder, der købte Kryptonite Keeper 585 Kædelås Sort købte også

Nyligt viste produkter