Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange

680,51 kr 423,90 kr

Du redder 38% (-1.908,68 kr)

12 Anmeldelser
98% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange

 • 13 mm hærdet MAX-Performance stålbøjle modstår boltskærere og gearingangreb.
 • Inkluderer 4 'KryptoFlex ™ kabel med dobbelt sløjfe til fastgørelse af forhjul eller tilbehør.
 • Forstærket manchet over tværstang og cylinder for øget sikkerhed.
 • Høj sikkerhed, skiveformet cylinder.
 • Bent Foot ™ sjakledesign for nem brug.
 • Center keyway forsvarer mod gearingangreb.
 • Anti-rangle bumpers reducerer støj under transport.
 • Roterende støvovertræk beskytter cylinderen.
 • Inkluderer patenteret * EZ Mount transportsyFrempind, der giver mulighed for alsidig transport.
 • 3 nøgler i rustfrit stål - en tændt med LED-pære med høj intensitet og udskifteligt batteri.
 • Beskyttende vinylbelægning.
 • Nøglesikkert program.
 • Mål: 8,3 cm x 17,8 cm.
 • Vægt: 1,43 kg.

Beskrivelse

Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange er en fantastisk lås til cyklister, der ønsker at beskytte deres cykel mod tyveri. Låsen har en 13 mm hærdet MAX-Performance stålbøjle, der modstår boltskærere og gearingangreb. Derudover inkluderer låsen også et 4 'KryptoFlex ™ kabel med dobbelt sløjfe til fastgørelse af forhjul eller tilbehør.

For at øge sikkerheden har låsen en forstærket manchet over tværstang og cylinder samt en høj sikkerhed, skiveformet cylinder. Bent Foot ™ sjakledesignet gør det nemt at bruge låsen, og center keyway forsvarer mod gearingangreb. Anti-rangle bumpers reducerer støj under transport, og den roterende støvovertræk beskytter cylinderen.

Låsen inkluderer også en patenteret * EZ Mount transportsyFrempind, der giver mulighed for alsidig transport. Derudover får du 3 nøgler i rustfrit stål - en tændt med LED-pære med høj intensitet og udskifteligt batteri. Låsen har også en beskyttende vinylbelægning og er en del af nøglesikkert program.

Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange måler 8,3 cm x 17,8 cm og vejer 1,43 kg. Det er en pålidelig og holdbar lås, der vil beskytte din cykel mod tyveri.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange

4.9/5

98%

12 evalueringer

5 Stars

12

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Kunder, der købte Kryptonite Evolution Mini-7 Bøjlelås + Kabel Flex Orange købte også

Nyligt viste produkter