Kryptonite Evolution 790 Foldelås

1.056,13 kr 897,70 kr

Du redder 15% (-1.178,41 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite Evolution 790 Foldelås

  • 5 mm hærdet stål
  • Gummibelægning
  • Indeholder 2 nøgler
  • Længde: 100 cm
  • Vægt: 1,20 kg

Beskrivelse

Hvis du leder efter en top-of-the-line højsikkerheds foldelås, er Kryptonite Evolution 790 det perfekte valg. Denne hårde lille lås har 5,4 mm hærdede stålled for maksimal styrke og sikkerhed. Det 360-graders drejelige låsehoved gør det praktisk talt umuligt at slå, og de holdbare, gummibelagte stålled beskytter din cykels stel mod potentielle skader. Det nye medfølgende monteringsbeslag gør transport til en leg, og det e-cykel godkendte design betyder, at du kan bruge denne lås på din e-cykel uden bekymringer. Derudover garanterer KEY SAFE-programmet, at du aldrig løber tør for det.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Evolution 790 Foldelås

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Evolution 790 Foldelås købte også

Nyligt viste produkter