Kryptonite Evolution Jordankre Sort

639,60 kr 543,65 kr

Du redder 15% (-713,68 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Kryptonite Evolution Jordankre Sort

  • Låsetype: Anker til gulv eller væg
  • Vægt: 950 g
  • Linkdiameter: 14 mm
  • Materiale: Stål
  • Farve: Sort
  • Til bolig- og erhvervsapplikationer
  • Modstandsdygtig mod træk- og skæreangreb
  • Medfølger: Sæt med skruer og skruenøgle til installation

Beskrivelse

Leder du efter et permanent låsepunkt til din cykel eller e-cykel? Kryptonite Evolution-ankeret er perfekt til brug indendørs eller udendørs og vil holde din cykel sikker mod skæreangreb. Lavet af carbonlegeret stål giver 14 mm ankeret større modstand mod træk. Ankeret inkluderer også fastgørelseselementer for nem installation. Anbefales til private og kommercielle applikationer.

TILBUD TIL TJENESTEBESKYTTELSE

Anti-Thief

Kryptonite har lavet et tilbud om tyverisikring forbundet med alle dets låse (ATPO). Dette er et program oprettet i 1978, der refunderer et bestemt beløb til kunder, der er tilmeldt programmet, hvis deres cykel er blevet stjålet ved at åbne eller bryde låsen. ATPO er ikke en cykelforsikring og er ikke underlagt noget forsikringsselskab. Tilbuddet er lavet af Kryptonite.

Mere oplysninger


Om Kryptonite

Kryptonite er muligvis det mest relevante mærke for hængelåse i verden takket være dets brede udvalg af tyverisikringsudstyr og på grund af den ekstremt høje kvalitet, de giver til alle deres produkter tillader beskyttelse af alle cykler. Der findes forskellige typer efter hvert behov: U-låse, kabler, kæder, kombinationslåse osv. Alt dette har givet mærket adskillige priser og har givet det mulighed for at distribuere sine låse, både til cykler og motorcykler, fra hovedkvarteret i Canton (Massachusetts, USA) til hele verden.

Vi hos Santafixie anbefaler brug af professionelle hængelåse. Det er bedre at investere i en god lås end at fortryde tyveriet af din cykel. Mindst en U-formet lås, og endnu bedre: to (en til rammen og baghjulet og en anden til rammen og forhjulet). På denne måde er det praktisk talt umuligt for din cykel at blive stjålet.

Evalueringer Kryptonite Evolution Jordankre Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Kryptonite Evolution Jordankre Sort købte også

Nyligt viste produkter