Knog OI Classic Ringeklokke Lille - Blå

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Knog OI Classic Ringeklokke Lille - Blå

  • Elegant og smuk æstetik, der forbedrer din cykels udseende
  • Fast og hurtig klokkeslag for optimal balance mellem lydstyrke og lydholdbarhed
  • Kompatibel med 22,2 mm styr
  • Hurtig og nem montering med sekskantskrue
  • Integreret kabelstyringssystem
  • Vægt: 17g
  • Fjederbelastet plasthammer
  • Størrelse: Højde: 16 mm x Bredde: 49 mm x Længde: 68 mm

Beskrivelse

Den Knog OI Classic Ringeklokke Lille - Blå er det perfekte tilbehør til at forbedre udseendet på din cykel på en elegant og smuk måde. Dens æstetik er så iøjnefaldende, at den vil blive alle cykelentusiasters foretrukne detalje.

Udover sit upåklagelige design tilbyder denne klokke et fast og hurtigt slag, der garanterer en optimal balance mellem lydstyrke og holdbarhed. Takket være dette kan du effektivt og sikkert advare fodgængere og andre cyklister om din tilstedeværelse.

Installationen af denne klokke er hurtig og enkel, da den har en sekskantet skrue, der gør det muligt at fastgøre den til 22,2 mm styrbøjler. Derudover har denne klokke et indbygget kabelstyringssystem, der sikrer, at den ikke vil påvirke resten af dine cykeltilbehør.

Om Knog

Lanceret i marts 2003 af Hugo Davidson og Malcolm McKechnie, Knog er et unikt globalt cykeltilbehørsmærke, baseret i Australien og sælger i øjeblikket Knog-produkter til over 46 forskellige lande.

Vi er et team af kreative designere og ingeniører, som nægter at tilpasse sig nogen eller noget. Det, der binder os sammen, er den samme lidenskab og vildskab til at smadre formen, udfordre status quo og revolutionere den måde, vi tænker om lys og låse.

Det er det, der driver os til konsekvent at levere friske og innovative produkter, der gør det muligt for ryttere, vandrere og byeventyrere over hele verden at opdage deres egen følelse af frihed, have det sjovt og leve i øjeblikket.

Evalueringer Knog OI Classic Ringeklokke Lille - Blå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Knog OI Classic Ringeklokke Lille - Blå købte også

Nyligt viste produkter