Knog Bouncer Lys - Sort

297,15 kr 274,84 kr

Du redder 8% (-165,94 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Knog Bouncer Lys - Sort

 • BUND: 13 mm bøjle af hærdet stål
 • VÆGT: 800g
 • DIMENSIONER: 185 x 125 x 35 mm
 • MATERIALER: Silikone overstøbt belagt hærdet stål U-lås
 • Karosseri: Investeringsstøbt stål. Sprøjtestøbt teknikplast, UV-malet udvendigt
 • Ridsebeskyttelse: UV-resistent silikonebøjle udvendigt og plastikdæksler
 • Sikker mekanisk samling: Hele mekaniske samling indkapslet af ydre plasthuse - hvilket eliminerer gearingspunkter. Indvendigt hus af hærdet stål beskytter låsemekanismen mod eksternt angreb.
 • Dobbelt dødlås: Dobbelt låsemekanisme fastgør begge sider af bøjlen, hvilket giver en robust, høj sikkerhedsløsning ved at sikre, at bøjlen ikke kan klippes en gang og vrides.
 • Lock Barrel Security: Låsecylinder med høj sikkerhed, designet til mindst 2500 nøglekombinationer.
 • U-bøjlesikkerhed: Varmebehandlet specifikt for at skabe balance mellem hårdhed (skærebestandighed) og sejhed (til træk- og slagfasthed).
 • Testning: Vi udsætter vores låseområde for en lang række miljøtests for at sikre, at de er egnede til formål til daglig brug. Disse procedurer gennemføres under forskning og udvikling til prototype og fremstilling. Disse inkluderer: Drop Tests, Impact Tests, Corrosion Testing, Vibration Testing, Extreme Temperature Testing, Cycle Testing.
 • Akkrediteringer: Vores Bouncer U-Locks er testet og certificeret af kendte europæiske agenturer for pålidelighed. Selvom der ikke er nogen officiel lovgivning, der skal overholdes, foretager vi certificeringstest for at sikre vores kunder, at Bouncer er passende designet til afskrækkelse mod tyveri og kan være dækket af forsikring, hvor det er muligt. Bouncer har modtaget en Bronze-vurdering fra Sold Secure.

Beskrivelse

Knog Bouncer hængelåsen i sort er meget funktionel og tilbyder fremragende beskyttelse mod tyveri. Den har en krop lavet af støbejern og meget modstandsdygtig plast og danner dermed en uknuselig hængelås. Takket være dens U-formede du kan bruge den i forskellige dele af din cykel. Dens silikone belægning giver dig mulighed for at bruge den midt på rammen uden frygt for at forårsage ridser.

Det er en hængelås, der bruger et dobbelt låsesystem meget sikkert og modstandsdygtigt, det er kun muligt at åbne det med en af ​​de to nøgler, der følger med. Det er vigtigt, at du ikke forlader den, for selvom det er din cykel, kan du ikke åbne den.

Om Knog

Lanceret i marts 2003 af Hugo Davidson og Malcolm McKechnie, Knog er et unikt globalt cykeltilbehørsmærke, baseret i Australien og sælger i øjeblikket Knog-produkter til over 46 forskellige lande.

Vi er et team af kreative designere og ingeniører, som nægter at tilpasse sig nogen eller noget. Det, der binder os sammen, er den samme lidenskab og vildskab til at smadre formen, udfordre status quo og revolutionere den måde, vi tænker om lys og låse.

Det er det, der driver os til konsekvent at levere friske og innovative produkter, der gør det muligt for ryttere, vandrere og byeventyrere over hele verden at opdage deres egen følelse af frihed, have det sjovt og leve i øjeblikket.

Andre produkter i Låse

Kunder, der købte Knog Bouncer Lys - Sort købte også

Nyligt viste produkter