Knog Blinder 4V puls Taskelygte

36,99 kr 36,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Knog Blinder 4V puls Taskelygte

  • Mål: 26 x 76 x 62 mm.
  • Vægt: 39gr (celler inkluderet).
  • Batteri: Genopladeligt lithiumpolymerbatteri via integreret USB-stik.
  • Industriel UV-resistent silikongummi, polycarbonathus, anodiseret aluminium, solid rustfrit stål.
  • Lystilstande: 5 lystilstande: 1.Stabil, 2. hurtig flash, 3. organisk flash langsom, 4. organisk flash hurtig, 5. øko-flash.
  • Brændetid: Blinder 4 foran varer op til 3 timer i stabil tilstand, 4-5 timer i tilstande 2,3 og 4 og op til 50 timer i tilstand 5.
  • 100% vandtæt: Blinder 4 er IP66 testet og 100% vandtæt mod alle elementer.
  • Synlig op til 800 meter.
  • Test: Blinder 4 er testet mod følgende: Faldtest, korrosionstest, UV-test, Elektrisk stød og statisk, vibrationer og stød, temperatur og fugtighed, cyklustest og CE-certificering.

Beskrivelse

Hvis det er vigtigt at se den vej, du kører på om natten, er det måske endnu vigtigere at blive set, når du kører om natten. Derfor er det vigtigt altid at bære baglygte. Knog Blinder 4V består af 4 superlyse 44-lumen LED'er og har 5 blinkende tilstande.

I økonomitilstand varer lithiumpolymerbatteriet op til 5 timer . Afhængig af tykkelsen på din sadelpind skal du montere en af ​​de tre medfølgende stropper (der er endda en kompatibel med aero-sadelpinde). Blinder 4 har bestået IP67-testen og er 100% vandtæt , den er opladet via USB og kabinettet er silikonebelagt og beskytter det mod stød.

Om Knog

Lanceret i marts 2003 af Hugo Davidson og Malcolm McKechnie, Knog er et unikt globalt cykeltilbehørsmærke, baseret i Australien og sælger i øjeblikket Knog-produkter til over 46 forskellige lande.

Vi er et team af kreative designere og ingeniører, som nægter at tilpasse sig nogen eller noget. Det, der binder os sammen, er den samme lidenskab og vildskab til at smadre formen, udfordre status quo og revolutionere den måde, vi tænker om lys og låse.

Det er det, der driver os til konsekvent at levere friske og innovative produkter, der gør det muligt for ryttere, vandrere og byeventyrere over hele verden at opdage deres egen følelse af frihed, have det sjovt og leve i øjeblikket.

Andre produkter i Lygter

Kunder, der købte Knog Blinder 4V puls Taskelygte købte også

Nyligt viste produkter