Knog Blinder 4 Standard lys - rød

334,34 kr 274,84 kr

Du redder 18% (-442,56 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Knog Blinder 4 Standard lys - rød

  • Mål: 42 x 42 x 62 mm.
  • Vægt: 39gr (celler inkluderet).
  • Batteri: Genopladeligt lithiumpolymerbatteri via integreret USB-stik.
  • UV-resistent silikongummi i industriel kvalitet, polycarbonathus, anodiseret aluminium, solid rustfrit stål.
  • Lystilstande: 5 lystilstande: 1.Stabil, 2. hurtig flash, 3. organisk flash langsom, 4. organisk flash hurtig, 5. øko-flash.
  • Brændetid: Blinder 4 foran varer op til 3 timer i stabil tilstand, 4-5 timer i tilstande 2,3 og 4 og op til 50 timer i tilstand 5.
  • 100% vandtæt: Blinder 4 er IP66 testet og 100% vandtæt mod alle elementer.
  • Synlig op til 800 meter.
  • Test: Blinder 4 er testet mod følgende: Faldtest, korrosionstest, UV-test, Elektrisk stød og statisk, vibrationer og stød, temperatur og fugtighed, cyklustest og CE-certificering.

Beskrivelse

Knog Blinder 4 Standard-lyset i rødt er et grundlæggende tilbehør, så du kan forbedre din synlighed og samtidig øge din sikkerhed, mens du cykler. Den har 4 kraftige LED'er, der udsender et 80 lumen hvidt lys foran eller et 44 lumen rødt lys bagpå. Dens installation er meget enkel, og det eneste du skal bekymre dig om er, at lyset altid har et batteri for at kunne bruge det korrekt. For at oplade den behøver du kun den medfølgende USB-oplader. Takket være dets genopladelige lithiumbatteri er det i stand til at holde op til 5 timer i øko-tilstand.

Du har mulighed for at vælge forskellige lystilstande afhængigt af dine behov og det område, hvor du kører.

Om Knog

Lanceret i marts 2003 af Hugo Davidson og Malcolm McKechnie, Knog er et unikt globalt cykeltilbehørsmærke, baseret i Australien og sælger i øjeblikket Knog-produkter til over 46 forskellige lande.

Vi er et team af kreative designere og ingeniører, som nægter at tilpasse sig nogen eller noget. Det, der binder os sammen, er den samme lidenskab og vildskab til at smadre formen, udfordre status quo og revolutionere den måde, vi tænker om lys og låse.

Det er det, der driver os til konsekvent at levere friske og innovative produkter, der gør det muligt for ryttere, vandrere og byeventyrere over hele verden at opdage deres egen følelse af frihed, have det sjovt og leve i øjeblikket.

Evalueringer Knog Blinder 4 Standard lys - rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellygter

Kunder, der købte Knog Blinder 4 Standard lys - rød købte også

Nyligt viste produkter