Csepel Teta Klinge 48t - Rød

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Csepel Teta Klinge 48t - Rød

  • 48 tænder.
  • Til 1/8" kæder.
  • BCD: 130 mm.
  • Legering. CNC-bearbejdet.

Beskrivelse

Den røde Csepel Teta kædering da farve vil give al den ydelse, din urbane eller fixie-cykel har brug for sammen med en æstetik, der vil skille sig ud blandt alle de cykler, der cirkulerer i din by. Den er lavet af CNC-bearbejdet aluminium , et meget modstandsdygtigt og stærkt materiale, der tilbyder fremragende transmission af den kraft, du anvender i hvert pedalslag. Den har en med samlet med 48 tænder og fem 150 mm BCD-type huller for korrekt installation.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Teta Klinge 48t - Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Klinger

Kunder, der købte Csepel Teta Klinge 48t - Rød købte også

Nyligt viste produkter