Kask Rapido Hjelm - Lime

557,48 kr 3.540,22 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Kask Rapido Hjelm - Lime

  • Vægt: 220 gr. M Størrelse / 260 gr. L størrelse.
  • 24 store lufthuller, der er arrangeret for at optimere aerodynamik.
  • CE EN 1078 - CPSC 1203 - AS / NZS 2063.
  • Innovativ "i støbning" -teknologi: at forbinde den indre polystyrenhætte med den ydre polycarbonat, sikrer en bedre stødabsorbering.
  • MIT-teknologi: anvendt på alle KASK cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en komplet beskyttelse takket være polycarbonatlaget, der dækker skallen på toppen, på basisringen og på bagsiden.
  • Up‘n'down-justeringssyFrempind: giver den mest præcise og komfortable montering af enhver hjelm takket være dens unikke dobbelt drejelige design. Dette gør, at bagsiden af ​​hovedet kan vugges af stropperne, som derefter let strammes til den korrekte spænding med et centralt skraldehjul. Dette pasformssyFrempind kombineret med en meget åndbar, skridsikker, gel intern liner sikrer top ydeevne for brugeren.

Beskrivelse

Kask Rapido er den grundlæggende hjelm, som mærket tilbyder cyklister. Det er en hjelm med perfekt pasform, let og kompakt. Den leveres med 24 ventilationsåbninger for at sikre, at cyklistens hoved er så frisk som muligt i måneder med de højeste temperaturer.

Designet på denne cykelhjelm er upåklagelig, typisk for Kask-mærket, på udkig efter den ideelle aerodynamik og til en meget overkommelig pris . Endelig garanterer dets Up-and-Down-justeringssyFrempind en perfekt pasform til målingerne og formerne på hvert hoved, og dets In-Molding-teknologi sikrer forbedret stødabsorbering.

Om Kask

KASK, der er baseret i Italien, har specialiseret sig i at udvikle, designe og fremstille sikkerhedshjelme af højeste kvalitet. Inden for ethvert anvendelsesområde er KASK hjelme i front, hvad enten det er cykling, alpint skiløb , skitur, bjergbestigning, klatring, redning eller arbejdssikkerhed.

Født i 2004 er KASK en relativt ung virksomhed, men takket være et talentfuldt team af ekspertingeniører og partnerskaber med Italiens markedsledende fabrikker, i denne korte tid har virksomheden gennemgået en enorm udvikling præget af succes hele vejen. KASK er blevet belønnet med priser som ISPO og Eurobike.

KASKs mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK er konstant forskning og leder efter måder at gå ud over og forbedre kvaliteten af ​​KASK hjelme endnu mere. Nu blandt de bedste mærker inden for sport og udendørs, er KASK forpligtet til at opretholde de højeste standarder inden for sikkerhedshjelmproduktion for at sikre den højeste kvalitet og tilbyde de bedste beskyttelseshjelme til de mest krævende kunder.

Andre produkter i Hjelme

Kunder, der købte Kask Rapido Hjelm - Lime købte også

Nyligt viste produkter