Jeanstrack Sems

170,70 kr 153,67 kr

Du redder 10% (-126,67 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Jeanstrack Sems

  • Individuelt aftagelig pude.
  • Skum med dobbelt tæthed til 3 timers ture.
  • Antibakterielt stof.
  • Skridsikre silikoneindsatser.
  • Let, sammenrullelig og foldbar.

Beskrivelse

Denne Jeanstrack-sæmpude er det ideelle tilbehør til enhver cykelentusiast, herunder indendørs cykling, cykelturisme eller bycykling. Den er let, hygiejnisk og praktisk og giver dig den ekstra komfort, du har brug for, for at nyde din aktivitet.

Den vejer ikke og fylder næsten ingenting. Den er fremstillet af antibakterielt stof, som gør den hygiejnisk og vaskbar. Takket være silikoneindlæggene vil puden ikke bevæge sig, når den først er placeret i undertøjet.

Vi anbefaler, at den anvendes sammen med undertøj som elastiske boxershorts eller sportstights, dvs. tøj med en vis grad af kompression for at hjælpe puden med at forblive i sin oprindelige position.

Om JeansTrack

Jeanstrack er ikke kun sportstøj og denim, det er en livsstil, hvor passion for natur, bjerge, mode og stil er motoren i det daglige liv.

Mærkets mission er at kombinere sportsverdenen og den casual / urbane verden ved at producere sportsudstyr, der opfylder de tekniske egenskaber, egenskaber og fordele ved sportstøj. Alt dette med billedet af denim-finishen.

Åndbarhed, elasticitet, lethed, modstand og den komfort, som sportsudøvelse kræver, er de grundlæggende egenskaber ved vores tøj. Alle med nogle innovative finish og anderledes end de sædvanlige.

Jeanstrack-produkter er ikke begrænset til sportspladsen, men på et bestemt tidspunkt kan man tillade brugeren at bevæge sig i forskellige områder uden at give et totalt sportsligt image. Dette er den store fordel ved dine produkter.

Andre produkter i Cykelbukser

Kunder, der købte Jeanstrack Sems købte også

Nyligt viste produkter