JeansTrack Berlin Jeans - Sky

855,38 kr 684,30 kr

Du redder 20% (-1.272,50 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer JeansTrack Berlin Jeans - Sky

  • WR (hydroafvisende) finish.
  • og superelastisk denimstof lavet af bomuld, Coolmax og Lycra®.
  • Slim fit snit.
  • Nesga af forstærkning i området for kontakt med sadlen.
  • Refleksdetaljer på baglommen og nederst på ærmerne.
  • 2 forlommer og to baglommer.
  • Ældret vask.
  • Track Zero-produkt (bæredygtigt)
  • Designet og produceret i Spanien/EU
  • Lokalt produkt, der respekterer miljøet og sociale rettigheder.

Beskrivelse

Elastiske jeans som dem, du har på hver dag, men designet til bycyklister. De har mange detaljer, der vil gøre dem praktiske, komfortable og sikre, når du bruger dem, mens du cykler, men det mest overraskende er, at de er vandafvisende.

JeansTrack Berlin WR-bukserne er jeans lavet af bomuldsdenim, Coolmax og Lycra®. Bomuld giver åndbarhed og blødhed, Coolmax modstand og hurtigtørrende og takket være Lycra® komfort og bevægelsesfrihed.

Berlin WR er et af vores Track Zero-produkter, hvilket gør det til et yderst bæredygtigt produkt. Den har 75 point ud af 100, og den er ikke kun lavet med bæredygtige materialer, men den er også blevet fremstillet og forarbejdet i Spanien med teknologier som lasermærkning, ozonvask eller nanoboblebehandlinger.

Det er en pjeanshorts designet til at du kan køre på cykel, men også til at du kan gå klædt som du plejer og takket være dens afslappede< look. /strong> og dens komfort er også et par bukser, som du kan bære hele året rundt på rejsen eller til enhver anden daglig brug, såsom at gå ud og shoppe eller tage en drink med venner.

Om JeansTrack

Jeanstrack er ikke kun sportstøj og denim, det er en livsstil, hvor passion for natur, bjerge, mode og stil er motoren i det daglige liv.

Mærkets mission er at kombinere sportsverdenen og den casual / urbane verden ved at producere sportsudstyr, der opfylder de tekniske egenskaber, egenskaber og fordele ved sportstøj. Alt dette med billedet af denim-finishen.

Åndbarhed, elasticitet, lethed, modstand og den komfort, som sportsudøvelse kræver, er de grundlæggende egenskaber ved vores tøj. Alle med nogle innovative finish og anderledes end de sædvanlige.

Jeanstrack-produkter er ikke begrænset til sportspladsen, men på et bestemt tidspunkt kan man tillade brugeren at bevæge sig i forskellige områder uden at give et totalt sportsligt image. Dette er den store fordel ved dine produkter.

Evalueringer JeansTrack Berlin Jeans - Sky

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte JeansTrack Berlin Jeans - Sky købte også

Nyligt viste produkter