Jeanstrack Sems Boxer

259,96 kr 234,00 kr

Du redder 10% (-193,09 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Jeanstrack Sems Boxer

  • 100% antibakteriel Coolmax polyester.
  • Elastisk og åndbar Dolomiti pude med dobbelt tæthed.
  • Skridsikre silikoneindlæg i taljen og på lårene.
  • Minimale sømme og laserskåret.
  • Designet og produceret i Spanien/EU.
  • Lokalt produkt, der respekterer miljøet og de sociale rettigheder.

Beskrivelse

Jeanstrack Boxer er en indershorty med pude og er det perfekte supplement til JeansTrack bukserne. Den er fremstillet af et 115 gr/m2 antibakterielt Coolmax-stof, som er meget køligt og elastisk og fremmer åndbarhed og hurtig tørring. Dolomiti-sæmpuden med dobbelt tæthed er en garanti for kvalitet og komfort. Det er en elastisk, åndbar og hurtigtørrende søm. For at sikre, at bokseren forbliver i sin oprindelige position og for at undgå ubehag ved at glide, har Boxer Trail silikoneindlæg på indersiden af linningen og lårene. Desuden forhindrer det minimalistiske design med næsten ingen sømme og ingen sømme i taljen og laserskårne benafslutninger, at huden bliver irriteret og ubehagelig.

Om JeansTrack

Jeanstrack er ikke kun sportstøj og denim, det er en livsstil, hvor passion for natur, bjerge, mode og stil er motoren i det daglige liv.

Mærkets mission er at kombinere sportsverdenen og den casual / urbane verden ved at producere sportsudstyr, der opfylder de tekniske egenskaber, egenskaber og fordele ved sportstøj. Alt dette med billedet af denim-finishen.

Åndbarhed, elasticitet, lethed, modstand og den komfort, som sportsudøvelse kræver, er de grundlæggende egenskaber ved vores tøj. Alle med nogle innovative finish og anderledes end de sædvanlige.

Jeanstrack-produkter er ikke begrænset til sportspladsen, men på et bestemt tidspunkt kan man tillade brugeren at bevæge sig i forskellige områder uden at give et totalt sportsligt image. Dette er den store fordel ved dine produkter.

Andre produkter i Cykelbukser

Kunder, der købte Jeanstrack Sems Boxer købte også

Nyligt viste produkter