JeansTrack Amsterdam Jeans - Stone WR

833,06 kr 706,24 kr

Du redder 15% (-943,29 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer JeansTrack Amsterdam Jeans - Stone WR

 • WR (hydroafvisende) finish.
 • Modstandsdygtigt stof af kæmmet bomuld og to tråde med Lycra®.
 • Udskæring i kinesisk stil.
 • Skridsikker talje i silikonegummi.
 • Nesga af forstærkning i området for kontakt med sadlen.
 • Refleksdetaljer på baglommen og på ærmerne.
 • 2 forlommer og to baglommer.
 • Designet og produceret i Spanien/EU
 • Lokalt produkt, der respekterer miljøet og sociale rettigheder.
 • For at forlænge levetiden af ​​den vandafvisende effekt, anbefales det at vaske tøjet med vrangen ud og stryge det for at genaktivere dets egenskaber.
 • Undgå direkte strygning af de termoklæbende applikationer (overførsler)

Beskrivelse

Fra hjem til arbejde, fra arbejde til bar med venner og derefter til supermarkedet, inden du vender hjem. Alt dette på cykel med JeansTrack Amsterdam-bukserne, der har alt hvad du behøver for at cykle komfortabelt og sikkert, men også med stil for at være præsentabel i enhver situation.

Amsterdam er en Chino af JeansTrack lavet i bomuld og Lycra® twill. Den to-lags kæmmede bomuld er meget modstandsdygtig og åndbar, og takket være Lycra® opnås komfort og bevægelsesfrihed. Dens ergonomiske slim fit snit smigrer figuren og er lige så behagelig takket være stoffets elasticitet.

Amsterdam er en kinesiske buks designet til, at du kan cykle, men også til at du kan være klædt på, som du plejer, og takket være dens udseende casualog dens komfort er også et par bukser, som du kan bære hele året rundt på rejsen eller til enhver anden daglig brug, såsom at gå ud og shoppe eller tage en drink med vennerne.

Om JeansTrack

Jeanstrack er ikke kun sportstøj og denim, det er en livsstil, hvor passion for natur, bjerge, mode og stil er motoren i det daglige liv.

Mærkets mission er at kombinere sportsverdenen og den casual / urbane verden ved at producere sportsudstyr, der opfylder de tekniske egenskaber, egenskaber og fordele ved sportstøj. Alt dette med billedet af denim-finishen.

Åndbarhed, elasticitet, lethed, modstand og den komfort, som sportsudøvelse kræver, er de grundlæggende egenskaber ved vores tøj. Alle med nogle innovative finish og anderledes end de sædvanlige.

Jeanstrack-produkter er ikke begrænset til sportspladsen, men på et bestemt tidspunkt kan man tillade brugeren at bevæge sig i forskellige områder uden at give et totalt sportsligt image. Dette er den store fordel ved dine produkter.

Evalueringer JeansTrack Amsterdam Jeans - Stone WR

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Shorts

Kunder, der købte JeansTrack Amsterdam Jeans - Stone WR købte også

Nyligt viste produkter