• MIPS

Giro Synthe II MIPS hjelm - Mat sort/Grå

1.487,24 kr 1.115,34 kr

Du redder 25% (-2.766,21 kr)

15 Anmeldelser
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Giro Synthe II MIPS hjelm - Mat sort/Grå

 • MIPS-teknologien giver øget beskyttelse af din hjerne i tilfælde af et vinklet slag.
 • Ultralette rem med Slimline-spænde.
 • Antimikrobiel X-Static-polstring.
 • In-Mold polycarbonatskal med EPS-interiør.
 • Forstærket rullebur.
 • Roc Loc 5 Air justeringssystem.
 • 19 ventilationsåbninger med interne kanaler.

Beskrivelse

Giro Synthe II MIPS Sort/Grå-hjelmen er fyldt med avancerede funktioner, der garanterer sikkerhed og komfort for cyklisten. Roll Cage forstærkningssystemet, giver en usynlig intern struktur, der holder hjelmen sammen i tilfælde af et slag, hvilket giver ekstra styrke og opretholder hjelmens integritet.

Wind Tunnel-ventilation er et andet højdepunkt for Giro hjelme. Ved hjælp af et system af aktive lameller i skallen og interne udstødningskanaler tillader dette sofistikerede design kølig luft at strømme hen over rytterens hoved og fjerne varme og forladt luft. Dette giver en effektiv og mærkbar køling under kørslen.

Giro hjelmen er også udstyret med Roc Loc® 5 Air MIPS pasformssystemet, som giver rytteren mulighed for at tilpasse den lodrette position og kontaktpunkterne for at opnå en perfekt pasform og enestående komfort. Derudover er den udstyret med MIPS® (Multi-Directional Impact Protection System) hjernebeskyttelsessystemet, der er designet til at reducere rotationskræfter i tilfælde af stød. Denne teknologi kombinerer MIPS®-glideplanet med hjelmens pasformssystem, hvilket giver ekstra beskyttelse af rytterens hjerne.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Evalueringer Giro Synthe II MIPS hjelm - Mat sort/Grå

5/5

100%

15 evalueringer

5 Stars

14

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Bruno

  100%

  De los mejores cascos que hay relacion calidad/precio

  De los mejores cascos que hay relacion calidad/precio. Tiene buen ajuste, es ligero y en mi opinion se ve mucho mejor que la gran mayoría de cascos. Lo recomiendo!

 2. Bruno

  100%

  Un des meilleurs casques avec un rapport qualité/prix

  L'un des meilleurs casques avec un rapport qualité/prix. Il s'ajuste bien, est léger et, à mon avis, est bien meilleur que la grande majorité des casques. Je le recommande!

 3. Bruno

  100%

  One of the best helmets with a quality/price ratio

  One of the best helmets with a quality/price ratio. It has a good fit, is light and in my opinion looks much better than the vast majority of helmets. I recommend it!

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Giro Synthe II MIPS hjelm - Mat sort/Grå købte også

Nyligt viste produkter