• MIPS

Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - mat sort

966,58 kr 721,12 kr

Du redder 25% (-1.825,75 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - mat sort

  • MIPS-teknologi: Multi-Directional Impact Protection System
  • Reflekterende detaljer
  • Lock-Port til cykellås
  • Ekstra tynde Slimline stropper
  • Sømløs TPU skygge
  • ABS-skall med EPS-foring
  • 11-åbning Wind Tunnel ventilation, der leder kølig luft omkring hovedet og udleder varm luft
  • Passesystem: Roc Loc City

Beskrivelse

Giro Caden II MIPS Sort Hjelm skiller sig ud i bymiljøer ved at tilbyde forbedret beskyttelse takket være MIPS-sikkerhedssystemet. For at sikre, at du forbliver frisk på vejen til arbejde eller til en afslappet kaffeaftale, har hjelmen Wind-Tunnel ventilationssystem. Dette system leder kold luft omkring dit hoved og lader samtidig varm luft slippe ud, hvilket holder dig komfortabel til enhver tid. Roc-Loc City-systemet, med sin gummibelagte justeringsknap til hovedomkreds og tre valgbare hjelmskalhøjder, sikrer en perfekt pasform. Derudover tilføjer hjelmens bløde polstring og de smalle stropper et ekstra lag komfort.

Den integrerede Lock-Port er særligt praktisk under dine pendler, da den har en åbning i bagsiden af hjelmen med tilstrækkelig plads til en cykellås. Dette giver dig mulighed for nemt at sikre din hjelm sammen med din cykel. Det sømløse visir beskytter dig både mod sol og regn, mens de reflekterende detaljer øger din synlighed og giver dig ekstra sikkerhed i bytrafikken.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Evalueringer Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - mat sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - mat sort købte også

Nyligt viste produkter