• MIPS

Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - Matt Grå

966,58 kr 721,12 kr

Du redder 25% (-1.825,75 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - Matt Grå

  • MIPS-teknologi: Multi-Directional Impact Protection System
  • Reflekterende detaljer
  • Lock-Port til cykellås
  • Ekstra tynde Slimline stropper
  • Sømløs TPU skygge
  • ABS-skall med EPS-foring
  • 11-åbning Wind Tunnel ventilation, der leder kølig luft omkring hovedet og udleder varm luft
  • Passesystem: Roc Loc City

Beskrivelse

Giro Caden II MIPS-hjelmen i matgrå farve skiller sig ud i bymiljøer takket være sit MIPS-sikkerhedssystem, der giver forbedret beskyttelse. For at sikre komforten på din vej til arbejde eller under en afslappet kaffeaftale har denne hjelm det Wind-Tunnel-ventilationssystem. Dette system leder frisk luft omkring dit hoved og tillader varm luft at sprede sig, hvilket holder dig komfortabel til enhver tid. Derudover sikrer systemet Roc-Loc-City med en justeringshjul i gummi til hovedomkreds og tre valgbare højder for hjelmens skal en perfekt pasform. De bløde puder og smalle stropper tilføjer ekstra komfort.

Den integrerede Lock-Port er særligt praktisk på dine ture, da den har en åbning i bagsiden af hjelmen med tilstrækkelig plads til at sikre en cykellås. Dette gør det let at sikre både din hjelm og din cykel. Det sømløse visir beskytter mod sol og regn, og de reflekterende detaljer forbedrer din synlighed, hvilket giver øget sikkerhed i bytrafikken.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Evalueringer Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - Matt Grå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Giro Caden II MIPS cyklist hjelm - Matt Grå købte også

Nyligt viste produkter