Hiplok Lite Lock - Sort

513,23 kr 461,90 kr

Du redder 10% (-381,80 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Hiplok Lite Lock - Sort

  • Kæde / ærme: 6 mm kæde af hærdet stål. Aftagelig 600d ydre ærme med reflekterende fane.
  • 8 mm hærdet stålbøjle.
  • Låsehus i stål med messingmekanisme.
  • Slagfast, superhård nylon taske.
  • 3 nøgler inkluderet.
  • Låseomkreds: 75 cm.
  • Vægt: 1 kg.

Beskrivelse

Hiplok Lite Lock er en pålidelig og holdbar cykellås, der er perfekt til at beskytte din cykel mod tyveri. Låsen er lavet af hærdet stål og har en 6 mm kæde, der er dækket af en aftagelig 600d ydre ærme med en reflekterende fane. Dette gør det nemt at opbevare og transportere låsen, samtidig med at den er synlig i mørke.

Denne lås har også en 8 mm hærdet stålbøjle og et låsehus i stål med en messingmekanisme, der sikrer, at din cykel er godt beskyttet mod tyveri. Låsen leveres med tre nøgler, så du altid har en backup, hvis du skulle miste en nøgle.

Hiplok Lite Lock har en låseomkreds på 75 cm og vejer kun 1 kg, hvilket gør den nem at bruge og transportere. Den leveres også med en slagfast, superhård nylon taske, der beskytter låsen mod skader og ridser.

Om Hiplok

To britiske industrielle designere, John Abrahams og Ben Smith, der bor milevidt fra hinanden i henholdsvis London og Los Angeles, havde begge det samme problem - hvordan man bærer en sikker cykellås uden at tage en besværlig taske eller at skulle fastgøre den til deres cykel eller sig selv på en skadelig eller ustabil måde.

De arbejdede sammen på en løsning, idet de hentede inspiration fra cykelkurerer, og testede deres bærbare cykellås fra de californiske kløfter til Londons gader. Resultatet var et unikt produkt, der bygger bro mellem sikkerhed, bærbarhed og alsidighed - Hiplok™.

Evalueringer Hiplok Lite Lock - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellåse

Kunder, der købte Hiplok Lite Lock - Sort købte også

Nyligt viste produkter