Herschel Supply Co. Little America rygsæk - sort / tan

818,11 kr 654,47 kr

Du redder 20% (-1.217,16 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Herschel Supply Co. Little America rygsæk - sort / tan

  • Speciel stribet stofforing.
  • Fuldt foret med vores signaturbelagte bomuldspolystof.
  • Formede skulderstropper og polstring af lufternet ryg.
  • Intern medielomme med hovedtelefonport.
  • Magnetlukninger, brugerdefineret tungvægts bomulds lærred.
  • Foret 15 "computermuffelomme (monteret til MacBook pro'er).
  • Dimensioner 20 "(H) x 11" (B) x 6,5 "(D) = 25L.

Beskrivelse

Herschel Little America-rygsækken er blevet et ikon for det canadiske mærke. Det har bjergbestigning æstetik og alle funktionerne i dagens liv. Det er den ideelle og foretrukne rygsæk til udflugter for mange mennesker. Med en 25-liters kapacitet, en 15-tommers computerlomme og foret med bomuld og polyester er denne Herschel-rygsæk en autentisk allrounder til daglige og weekendferier.

Hovedrummet , som du kan lukke med en løbegang, er et meget stort rum, hvor du kan få plads til bøger og A4-dokumenter. Du har plads til tøj, opladere, toilettasker, personlige ting osv ... Den mindre ydre lomme er ideel til mindre genstande, som du muligvis har brug for hurtigere og lettere at få adgang til. Stropperne er polstret, og ventilationen i ryggen øger denne rygsæks komfort betydeligt.

Om Herschel Supply Co.

I begyndelsen af ​​1900-tallet foretog Peter Alexander Cormack, en tøndefabrikant, og hans kone Annie rejsen fra Wick, Skotland, til Canada. Parret slog sig ned i den lille by Herschel, hvis befolkning i dag tælles til 30 indbyggere.

Grundlagt i 2009 af brødrene Jamie og Lyndon Cormack, overtog Herschel Supply Co. navnet på den by, hvor tre generationer af deres familie voksede op. Herschel Supply Co., som er baseret i Vancouver, Canada, er et designdrevet globalt tilbehørsmærke, der producerer kvalitetsprodukter med en god omtanke for detaljer.

Driftet til at give den daglige rejsende de perfekte tasker og tilbehør, Herschel Supply's Classic Collection er blevet gennemtænkt designet fra bunden til at inkludere detaljer, der hjælper på daglige rejser. Med tidløse silhuetter inspireret af verden omkring os, fremkalder hvert stykke en smule nostalgi, men tilbyder alligevel moderne funktionalitet. Herschel Supply Classic Collection fortsætter med at omdefinere tidløst design, hvidt og bevare en fin respekt for detaljer.

Evalueringer Herschel Supply Co. Little America rygsæk - sort / tan

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Herschel Supply Co. Little America rygsæk - sort / tan købte også

Nyligt viste produkter