Herschel Settlement Rygsæk - Sort

520,59 kr 394,14 kr

Du redder 24% (-940,54 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Herschel Settlement Rygsæk - Sort

  • Signaturstribet stofforing
  • 15 "bærbar computerhylster
  • Synlige lynlåse med træk i småsten læder
  • Forreste opbevaringslomme med nøgleclips
  • Intern medielomme med port til hovedtelefoner
  • Klassisk vævet etiket
  • Dimensioner 45cm - 17,75 "(H) x 31cm - 12,25" (B) x 14,6cm - 5,75 "(D) = 23L.

Beskrivelse

Herschel Settlement -rygsækken er den typiske rygsæk til skole, universitet eller arbejde med sin runde form og lynlås foran. Inde kan du gemme alle dine ting, du har brug for i din dag. Som alle Herschel -rygsække har den god kvalitet i sine materialer, sømme og finish.

Om Herschel Supply Co.

I begyndelsen af ​​1900-tallet foretog Peter Alexander Cormack, en tøndefabrikant, og hans kone Annie rejsen fra Wick, Skotland, til Canada. Parret slog sig ned i den lille by Herschel, hvis befolkning i dag tælles til 30 indbyggere.

Grundlagt i 2009 af brødrene Jamie og Lyndon Cormack, overtog Herschel Supply Co. navnet på den by, hvor tre generationer af deres familie voksede op. Herschel Supply Co., som er baseret i Vancouver, Canada, er et designdrevet globalt tilbehørsmærke, der producerer kvalitetsprodukter med en god omtanke for detaljer.

Driftet til at give den daglige rejsende de perfekte tasker og tilbehør, Herschel Supply's Classic Collection er blevet gennemtænkt designet fra bunden til at inkludere detaljer, der hjælper på daglige rejser. Med tidløse silhuetter inspireret af verden omkring os, fremkalder hvert stykke en smule nostalgi, men tilbyder alligevel moderne funktionalitet. Herschel Supply Classic Collection fortsætter med at omdefinere tidløst design, hvidt og bevare en fin respekt for detaljer.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Herschel Settlement Rygsæk - Sort købte også

Nyligt viste produkter