Herschel Charlie Wallet - Night Camo

148,69 kr 111,50 kr

Du redder 25% (-276,62 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Herschel Charlie Wallet - Night Camo

  • Stribet stofforing / RFID-blokerende lag
  • Flere kortspor og opbevaringshylster med topadgang
  • Konstrueret rød og hvid stribet fane
  • Mål: H 7,5 cm (3 ") x B 10 cm (4")

Beskrivelse

Herschel Charlie tegnebogen har et klassisk og kompakt design. Den leveres med flere slots til at organisere dine kort og en toplager, der fungerer som en lomme. Det er et ideelt tilbehør til at bære dine noter og kort, mens du er på en cykeltur. Det tager meget lidt plads og passer pænt ind i dine bukselommer eller bag din trøje. Du kan vælge mellem en bred vifte af designs og farver med den højeste kvalitet, der er anerkendt af Herschel-mærket.

Om Herschel Supply Co.

I begyndelsen af ​​1900-tallet foretog Peter Alexander Cormack, en tøndefabrikant, og hans kone Annie rejsen fra Wick, Skotland, til Canada. Parret slog sig ned i den lille by Herschel, hvis befolkning i dag tælles til 30 indbyggere.

Grundlagt i 2009 af brødrene Jamie og Lyndon Cormack, overtog Herschel Supply Co. navnet på den by, hvor tre generationer af deres familie voksede op. Herschel Supply Co., som er baseret i Vancouver, Canada, er et designdrevet globalt tilbehørsmærke, der producerer kvalitetsprodukter med en god omtanke for detaljer.

Driftet til at give den daglige rejsende de perfekte tasker og tilbehør, Herschel Supply's Classic Collection er blevet gennemtænkt designet fra bunden til at inkludere detaljer, der hjælper på daglige rejser. Med tidløse silhuetter inspireret af verden omkring os, fremkalder hvert stykke en smule nostalgi, men tilbyder alligevel moderne funktionalitet. Herschel Supply Classic Collection fortsætter med at omdefinere tidløst design, hvidt og bevare en fin respekt for detaljer.

Andre produkter i Livsstil

Kunder, der købte Herschel Charlie Wallet - Night Camo købte også

Nyligt viste produkter