Giro DND Handsker - Lime Breakdown

222,77 kr 189,37 kr

Du redder 15% (-248,43 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Giro DND Handsker - Lime Breakdown

Giro DND-handsker til ryttere:

  Palme:

  • Super Fit ™ -design med palme med tre paneler for en skræddersyet pasform, Axe Suede ™ syntetisk læder for holdbarhed

  Øvre:

  • Fugttransporterende, 4-vejs stretch åndbart mesh.
  • Forstærkede fingerspidser for slidstærk holdbarhed.
  • Flexzoner ved knoglerne forbedrer artikulation.

  Polstring:

  • 2 mm EVA crash pad distribuerer stødsenergi.

  Funktioner:

  • Meget absorberende aftørringsflade; Simpel, slip-on design.
  • Silikone fingerspidsudskrivning giver forbedret greb.
  • Touchscreen-teknologi.

Beskrivelse

Giro DND Handsker er den perfekte handske til cyklister, der ønsker en skræddersyet pasform og holdbarhed. Med Super Fit ™ -design og Axe Suede ™ syntetisk læder på palmen, får du en handske, der er både behagelig og slidstærk.

Øverste del af handsken er lavet af fugttransporterende, 4-vejs stretch åndbart mesh, der holder dine hænder tørre og komfortable under lange cykelture. Forstærkede fingerspidser og flexzoner ved knoglerne forbedrer artikulationen og giver ekstra slidstyrke.

Med 2 mm EVA crash pad, der distribuerer stødsenergi, er du sikret en beskyttelse mod stød og slag. Handsken har også en meget absorberende aftørringsflade, en simpel slip-on design og silikone fingerspidsudskrivning, der giver forbedret greb. Handsken har også touchscreen-teknologi, så du kan bruge din smartphone uden at tage handskerne af.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Evalueringer Giro DND Handsker - Lime Breakdown

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Giro DND Handsker - Lime Breakdown købte også

Nyligt viste produkter