Giro x Yasuda Arc Short - Sort

520,29 kr 3.042,84 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Giro x Yasuda Arc Short - Sort

  • Udvendigt: 100% polyester.
  • Hovedfor 79% polyester / 21% elastan.
  • Indre gitter 92% polyester / 8% elastan.
  • Fås i størrelser: 30, 32, 34 og 36.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

ARC Giro-bukserne er blevet en favorit for deres væsentlige funktioner og for deres RIPSTOP-stof, der er let, holdbart og behageligt. Ideel til varme dage, men med en vandafvisende behandling for at beskytte dig mod mudder og snavs efter en storm.

Yasuda-samlingen blev født af synergien mellem Hironori Yasuda og Giro og er en samling i begrænset oplag, der er fremstillet i mere end 20 år, inspireret af Tokyo og synkroniseret i Californien.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Andre produkter i Bukser & Shorts

Kunder, der købte Giro x Yasuda Arc Short - Sort købte også

Nyligt viste produkter